Тв новини

Вятърничав – Епизод 231 (Ето какво ще видим) 10-ти април

Докато разговаря с Фюсюн, Азра получава спешно обаждане от болницата. Без да иска девойката се изпуска пред майка си, че проблемът е свързан с Реян.

Въпреки несъгласието на Миран, договорът е подписан. Младежът упреква Фърат, че по този начин рискуват репутацията си.

Миран научава от Лютфю, че Реян е била в болницата заедно с майка си. В същото време Зехра за пореден път се опита да убеди дъщеря си да не рискува собствения си живот и да направи аборт.

Миран се качва при жена си и я пита каква е била причината за посещението й в болницата. Зехра заблуждава зет си, че става въпрос за женски проблеми.

Дилшах привиква Миран и му споделя притеснението си, че Джихан иска да му навреди. Моли го да се пази.

Реян разказва на Азра, че е била бременна с близнаци, но е загубила едното бебе след отравяне. Девойката веднага се досеща, че майка й стои зад внезапния аборт на Реян.

Фърат съобщава на Есма за предстоящата си сватба със Зейнеп. Споделя й, че планира да се обади на Миран и да го покани да им кумува.

Дилшах отново се опитва да провокира Реян, но тя я прогонва от стаята си. Майката на Миран вижда сина си да говори с Азра и се обнадеждава, че двамата биха могли да бъдат заедно след смъртта на Реян.

Азра е на път да признае на Миран за опасността, която грози Реян, но в това време Фърат му позвънява и прекъсва разговора им.

Халеф съобщава на Джихан, че са открили Азат и Гьонюл в Диарбекир. Джихан се подготвя да тръгне след тях, но Хандан го спира и през сълзи му подава писмото от сина им.

След като прочита прочувствения ръкопис на Азат Джихан нарежда на хората си да се оттеглят.

Фърат и Миран се срещат. Преди да покани приятеля си за кум, Фърат получава упреци от Миран, че с подписването на договора прави най-голямата си грешка.

Азра упреква Азизе, че е премълчала от нея, че Фюсюн стои зад отравянето на Реян. Зехра и Джихан дочува разговора им.

Зехра се вбесява, взима нож и се отправя към конака на Асланбей. Азизе се опитва да я спре, но безуспешно.

Майката на Реян нахлува в сараите на врага и хваща Фюсюн, опирайки ножа в шията й. В този момент Зехра си спомня, че Реян е поверила бебето си на нея и Миран, и захвърля оръжието си.

Насух предлага на Азизе да заживеят под един покрив. Тя обаче е категорична, че това е невъзможно, тъй като синът им отказва да я приеме. Хазар подслушва разговора им.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.