Тв новини

Вятърничав – Епизод 226 (Ето какво ще видим) 03-ти април


Дилшах показва на Реян декларацията, която е снимала с телефона си.

Девойката умолява свекърва си да не я дава на Миран, а тя, от своя страна, я уверява, че няма да го стори, защото знае, че ако синът й научи, ще я принуди да абортира, а нейната цел е тя да умре.

В този момент Миран влиза в стаята и чува как Дилшах казва на съпругата му, че желае смъртта й.

Дилшах се опитва да избяга, но Миран я спира и я пита какъв е проблемът й със съпругата му. Тя му отвръща, че Реян е на страната на Азизе и иска да ги раздели.

Зехра дочува виковете на Миран и се нахвърля на сватята си. Майката на Реян е категорична пред Миран, че Дилшах не е с всичкия си.

Дилшах се преструва, че припада. Миран и Хазар я отвеждат в стаята й.

Фюсюн заявява на Азизе, че гробът за убийцата на сина й вече е подготвен, и чака само Ярен да износи внука й.

Дилшах започва да театралничи пред Хазар и през сълзи му казва, че единствено е искала да предпази сина си от Азизе. Хваща ръката му и го пита с какво е сгрешила. Той се опитва да я успокои.

Докато разговаря с Реян, Миран получава обаждане от гинеколожката на съпругата си, която му казва, че е назначена в друга болница.

Миран предлага на Реян грижите за бебето им да поеме Азра.

Фюсюн звъни на Азра и й предлага да се премести в конака й. Тя обаче отказва поканата й под претекст, че все още не е готова да заживеят заедно.

Дилшах подслушва разговора им и се заканва, че няма да позволи на Фюсюн да отнеме дъщеря й, дори да трябва да я убие.

Дилшах отива при Реян и Миран и се опитва да се помири с Реян. Миран предлага на майка си да се подложи на лечение, но тя отказва с мотива, че трябва да се грижи за внука си след раждането му.

Азра отива на вечеря в конака на Фюсюн, където се запознава с Ярен.

Фърат и Зейнеп пристигат в къщата на Есма, за да съобщят за предстоящата си женитба. Преди да е чула щастливата вест, Есма упреква сина си, че е застанал срещу Миран, и настоява да оттегли кандидатурата си.

След вечерята с Фюсюн Азра се отбива при Азизе и й споделя, че майка й настоява да се премести да живее в дома й.

Азат и Гьонюл се срещат. Азат признава любовта си на Гьонюл и я целува. Някой обаче ги наблюдава и ги заснема.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.