Тв новини

Вятърничав – Епизод 223 (Ето какво ще видим) 29-ти март


Азра разкрива на Реян и Миран, че именно тя е дъщерята на Фюсюн. Изтъква, че Азизе няма никаква вина за това, че тя не е събрала смелост да се срещне с биологичната си майка.

Ярен споделя с майка си, че възнамерява да направи аборт. Хандан веднага укорява дъщеря си и я съветва да запази бебето, тъй като то ще е нейната „златна мина“.

Азра е откровена пред Реян и Миран, че лично е помолила Азизе да си мълчи. Реян се обръща към съпруга си и го моли да спре баба си, докато не е късно.

Фюсюн се връща в конака и заварва Хандан. Казва й, че от тук нататък няма място в дома й, като я уверява, че дъщеря й е в сигурни ръце.

Докато се любува на Зейнеп, Фърат получава обаждане от Фюсюн с настояване да се срещнат незабавно.

Реян скрива подписаната декларация за отказ от аборт под кушетката в спалнята.

Дилшах предчувства, че снаха й крие нещо от Миран, и започва да я шпионира. Реян обаче я хваща, а тя успява да се измъкне, преструвайки се на загрижена.

Миран успява да спре колата на Азизе и й заявява, че е готов да й даде втори шанс да поправи грешките си, след като е разбрал истината от Азра.

В отсъствието на Реян Дилшах влиза тайно в спалнята им с Миран и я претърсва. Успява да открие декларацията и я прочита.

В това време Реян се връща към стаята, а Дилшах излиза незабелязано.

Фюсюн нарежда на Фърат да свика съвещание на борда на директорите за ново гласуване, чрез което да бъде избран за поста на мястото на Азат като единственият мъжки наследник от рода на Асланбей.

Фърат осъзнава, че Фюсюн цели да го конфронтира с Миран, и отказва. Старицата обаче е категорична пред племенника си, че приятелят му само го използва.

Насух научава, че Хазар е отпратил Азизе, и му се нахвърля бесен. В това време Миран пристига в конака на Шадоулу и съобщава, че е успял да спре баба си.

Хазар вдига скандал на Миран, укорявайки го, че е дал втори шанс на Азизе. Младежът се огорчава от упреците на баща си…

Реян пише писмо до неродения си син, което да му остави в случай че с нея се случи най-лошото.

Азра се обажда на Фюсюн и й казва, че иска да се видят. Девойката се изправя очи в очи с майка си и й заявява, че знае истината.

Насух отива при Азизе и й казва, че няма да си позволи да я изгуби отново. Двамата се прегръщат.

Фюсюн нарича Азра „моята Гюнеш“ и я прегръща. Моли я да й даде шанс да й докаже, че не е лоша жена. Девойката й отвръща, че именно затова е дошла.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.