Тв новини

Вятърничав – Епизод 199 (Ето какво ще видим) 26-ти февруари

Реян посипва сол на главата си, за да разбере пола на бебето си. Миран й припомня, че за тях няма значение дали детето ще е момче или момиче.

В същия момент криминалисти отварят гроба на Дилшах и установяват, че е празен.

От полицията се обаждат на Миран и го молят да отиде в управлението.

В отсъствието на Миран Азизе и Насух посещават Реян в хижата. Девойката се опитва да отпрати Азизе, но дядо й я моли да я изслуша.

През сълзи Азизе признава на Реян, че е майка на Хазар. Разказва й цялата си история и я моли да й помогне да поправи грешките си и да се сближи със сина си и внука си.

Азизе моли Реян за прошка, а тя, от своя страна, гневна й припомня как я е захвърлила безмилостно на площада след сватбата й с Миран.

Реян звъни на Миран, докато той е в управлението. В това време инспекторът влиза в стаята и съобщава на Миран, че гробът на майка му се е оказал празен и тя никога не е била погребвана.

Реян също чува думите на полицая, след като Миран забравя да й затвори. Девойката осъзнава, че съпругът й ще се превърне в убиец на баба си.

Азизе, Фърат и Есма пристигат в конака на Асланбей. Азизе заявява на Фюсюн, че Фърат е решил да задържи цялото наследство на Асланбей, тъй като му се полага като син на Нихат.

Азизе нанася и още един удар на Фюсюн като й казва, че планира да се върне и да заживее в конака.

Зехра се връща в сараите на Шадоулу и моли Насух да открие Хазар и да поговори с него.

Ярен е категорична пред Харун, че няма намерение да живее под един покрив с Фърат и Азизе. С любопитство Харун пита съпругата си дали е имала нещо общо с Фърат.

Ярен зашлевява Харун, а той, от своя страна, й припомня, че са женени само на хартия и тя е свободна да има отношения с други.

Това дълбоко наранява Ярен… Девойката осъзнава, че без да усети се е влюбила в Харун.

В същото време Хазар пристига в конака и съобщава на Шюкрян, че й води Дилшах. Зехра остава шокирана…

Шюкрян едва не припада, когато вижда лицето на дъщеря си. Дилшах пристъпва към майка си със сълзи на очи.

Миран нахлува в сараите на Асланбей и насочва пистолет срещу Азизе. Пита я защо гробът на майка му е празен.

Азизе се принуждава да признае на Миран, че Дилшах всъщност е жива.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.