Тв новини

Вятърничав – Епизод 188 (Ето какво ще видим) 09-ти февруари


В конака на Асланбей нахлуват униформени, които арестуват Харун. Фюсюн остава шокирана, а Азизе наблюдава със задоволство падението й.

Миран споделя с Реян, че Хазар е подготвил документи за промяна на фамилията му на Шадоулу. Девойката подкрепя любимия си да ги подпише.

В същото време Ярен заповядва на прислугата да й приготви стаята на Миран и Реян. Девойката се настанява в нея и изхвърля дрехите на братовчедка си.

Гьонюл вижда Ярен в стаята на Миран и Реян и настоява да я напусне. Ярен обаче започва да се държи надменно и отказва.

В това време Гьонюл хваща Ярен за косата и я изхвърля навън, заявявайки й, че няма място в конака.

Фюсюн отива в полицейското управление, но там разбира, че Харун въобще не е бил откарван в ареста.

В това време Азизе звъни на Фюсюн и я заставя да й разкрие къде крие Дилшах, ако иска да види отново сина си. Дава й време до сутринта.

Азизе държи Харун в изоставена сграда. Младежът заявява на старицата, че знае всичко за миналото й. Уверява й, че ако го освободи, ще й помогне да открие Дилшах.

Зехра намира писмото на Дилшах до Хазар и го прочита. Пита се дали е редно да ревнува от починала жена…

Харун се прибира в конака и заблуждава майка си, че е успял да избяга от Азизе. Упреква я, че е отвлякла Дилшах, и държи да я освободи.

Фюсюн уверява Харун, че ще събере Дилшах и Миран, но чак когато се разплати с Азизе.

Султан заявява на Гьонюл, че иска да замине за Карс. Девойката умолява майка си да не я изоставя, но тя през сълзи й признава, че не издържа повече в конака.

Азизе вижда колко нещастна е Есма и я окуражава да поговори отново с Фърат.

На следващия ден Султан се сбогува с Гьонюл и Фюсюн и заминава за Карс.

Зехра не скрива ревността си и пита Хазар защо носи със себе си писмото от Дилшах. Той остава озадачен и припомня на съпругата си, че майката на Миран е мъртва.