Тв новини

Вятърничав – Епизод 184 (Ето какво ще видим) 06-ти февруари


Азизе заставя Есма да признае истината на Фърат, а именно че той е истински Асланбей.

Оказва се, че навремето прислужницата е била насилена от съпруга на Азизе – Нихат Асланбей, а след това тя го е бутнала през терасата и е причинила смъртта му.

Насух се среща с Азизе и й заявява, че за него тя никога няма да бъде онази Айше, която е обичал с цялото си сърце.

Азизе отвръща на Насух, че иска отново да бъде старата Айше, и не сдържа сълзите си. Целува го по бузата и му обещава да поправи грешките си…

Махфуз звъни на Хазар и го моли да се срещнат.

Фюсюн заръчва на Харун да стопанисва конака на Асланбей, докато тя отсъства за кратко. Гьонюл чува думите й и твърдо се възпротивява.

Махфуз признава на Хазар, че е стрелял в Аслан непосредствено преди катастрофата, и му заявява, че ще се предаде в полицията.

Махфуз предава на Хазар подарък за бебето на Реян и Миран.

Насух побеснява, когато разбира, че Джихан е присъствал на погребението на Аслан. Зашлевява го и го укорява, че е предал честта на семейството.

Двамата си казват тежки думи. Джихан упреква баща си, че дели децата си и никога не е изпитвал бащинска обич към него.

След срещата си с Махфуз Хазар отива при Реян и й признава, че Махфуз е неин роден баща. Дава й и подаръка за бебето. Тя остава шокирана и си тръгва гневна.

Миран забелязва, че Реян е напрегната, и я пита какво се е случило. Тя през сълзи му признава, че Махфуз е биологичният й баща, но е категорична, че за нея тя няма друг баща освен Хазар.

Миран отвежда Реян пред полицейското управление. Окован в белезници, Махфуз заявява на дъщеря си, че цял живот ще съжалява за това, че е изоставил Зехра бременна.

Махфуз моли Реян да я прегърне за последно и да приеме подаръка за внучето му.

Миран забелязва, че Хазар се е скрил и наблюдава трогателната сцена. Казва му, че го приема за свой баща, и го прегръща.

Макар и силно разстроена, Реян също прегръща Махфуз. Взима подаръка за бебето и казва на баща си, че ще го сложи на възглавничката му.

Азизе пристига на мястото, на което през всичките тези години е държала Дилшах. Там обаче я очаква Фюсюн.

Фюсюн подава пистолет на Азизе и я заставя да сложи край на живота си, ако иска да събере Миран с майка му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.