Тв новини

Вятърничав – Епизод 175 (Ето какво ще видим) 23-ти януари


Миран се опитва да убеди Аслан да свали оръжието. Реян му казва, че също като него не познава родния си баща.

Хазар чува думите на дъщеря си. Когато вижда Аслан с пистолет в ръка, бащата на Реян си спомня как Мехмет се е самоубил пред Азизе.

Султан се развиква, а в това време Миран успява да отнеме оръжието от ръцете на Аслан.

Султан заявява на Азизе, че от тук нататък Аслан ще остане заедно в нея в конака и ще бъде винаги пред очите й.

Хазар осъзнава, че всъщност не е виновен за смъртта на Мехмет, както е мислил цял живот. Недоумява защо Азизе е отнела сина му и търси отмъщение…

Миран заявява на Реян, че Аслан всъщност не е имал намерение да се самоубива, като й показва, че в пистолета му няма патрони.

Реян недоумява как Миран е позволил Аслан да остане в конака близо до тях. Девойката признава на любимия си, че се страхува за безопасността им.

Хазар се прибира в конака и казва на Зехра и Джихан, че си е спомнил всичко. Бащата на Реян е категоричен, че Мехмет се е самоубил.

Хазар заявява на Джихан, че Миран е негов син… Той остава шокиран.

Хазар си уговаря среща с Азизе. Казва й, че ще я чака на гробището. Мъжът се обажда и на Реян с молба да дойдат заедно с Миран на гроба на Дилшах.

Азизе пристига първа на гробището. Хазар й заявява, че ще разкрие цялата истина на Миран. Старицата му отвръща, че ако го стори, ще убие Дилшах…

Хазар остава шокиран, когато разбира, че Дилшах всъщност е жива. В това време идват Реян и Миран.

Телефонът на Азизе позвънява. Оказва се, че обаждането е от Фюсюн, която казва на Азизе незабавно да се яви в конака.

Всички тръгват към сараите на Асланбей… Там ги очаква самата Фюсюн Асланбей.

Фюсюн заявява на всеослушание, че е време истините да излязат наяве. Изтъква, че в конака има само още един Асланбей освен нея и това е Аслан.

Фюсюн се обръща към Миран и му казва, че е син на Хазар и Дилшах.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.