Тв новини

Вятърничав – Епизод 143 (Ето какво ще видим) 20-ти декември


Хазар през сълзи признава на Реян, че още с раждането си е осмислила живота му. Девойката отново се развиква на баща си и му заявява, че иска да поддържа връзка само с Гюл.

Хазар си тръгва съсипан. Миран влиза при Реян и я успокоява, че заедно ще се справят с всичко.

Младежът припомня на съпругата си обещанието, което са си дали, да не се отделят никога един от друг.

Миран прегръща Реян и й разказва за баща си. Изтъква, че е щастливка, че има баща, който е готов на всичко за нея.

Джихан посещава Султан и й споделя, че се е заел да проучи миналото на Азизе. Започва да я разпитва дали познава нейни роднини, но Султан отказва да му съдейства.

Не след дълго Султан склонява и разкрива на Джихан, че Асланбей имат леля, която се казва Фюсюн. Икономката подслушва разговора им.

Реян споделя с Миран опасенията си, че Азизе ще открие истинския й баща и ще го намеси в живота й.

Реян заставя Миран да се откаже от отмъщението си… Младежът откарва съпругата си пред дома на Есма и заявява на Азизе, че приключва с вендетата си.

Миран хваща Реян за ръка пред погледа на Азизе. Заявява на баба си, че няма причина да отмъщава на Хазар Шадоулу.

Старицата остава шокирана и упреква внука си, че е посветила напразно живота си, възлагайки надежди той да отмъсти за смъртта на сина й.

Реян все още не може да повярва, че Миран се е отказал от отмъщението срещу семейството й. Девойката не сдържа сълзите си и моли любимия си да я заведе при Хазар.

В конака на Шадоулу Джихан и Хандан за пореден път молят Хазар да прости на Ярен. Казват му, че ще повикат девойката, за да му се извини.

Джихан заставя Ярен да поиска прошка от Хазар, а след това и от Реян. Ярен започва да се държи арогантно и твърдо отказва да се извини.

Джихан избухва и прогонва дъщеря си от конака. Ярен заявява, че сега си тръгва, но се зарича да се завърне по-силна от всякога.

Силно депресирана, Елиф се е заключила в стаята си. Азат моли съпругата си да излезе, но тя е непреклонна.

Миран откарва Реян при Хазар. През сълзи девойката прегръща татко си и заявява, че единствено той е неин баща.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.