Тв новини

Вятърничав – Епизод 142 (Ето какво ще видим) 19-ти декември

Миран пристига пред дома на Шюкрян заедно с коня на Реян – Мави.

Девойката връща усмивката на лицето си и яхва животинката, а Миран тръгва след нея.

Реян споделя с Миран, че е изпратила прощално писмо на Зехра, за което съжалява.

Миран вади от джоба си ръкописа и успокоява любимата си, че го е взел от пощенската кутия преди да бъде изпратен.

Реян заявява на Миран, че няма право да се бърка в живота й, и яхва Мави. Миран не се отказва и отново тръгва след съпругата си.

Реян упреква Миран, че не я оставя на мира. Той, от своя страна, й отвръща, че не може да диша, когато е далеч от него.

Реян отново препуска с Мави, а Миран се връща при Шюкрян и я моли за прошка. Казва й, че има нужда от нея, и пада на колене…

Хазар се връща съсипан у дома. Бащата на Реян забелязва Ярен в конака и побеснява. Заявява на Джихан и Хандан, че не може да живее под един покрив с племенницата си.

Хазар обвинява Ярен за всички нещастия, сполетели дъщеря му. В това време бащата на Реян вижда как Мави се прибира в конака сам, а от дъщеря му няма и следа.

Шюкрян съветва Миран да даде време на Реян. В това време младежът получава обаждане от Хазар, че Мави се е върнал в конака без Реян.

Реян лежи безпомощна на брега на реката с лице във водата. Някой я взима и я отнася…

Девойката идва в съзнание и вижда силуета на непознат мъж с черни ръкавици. Секунди по-късно обаче отново губи сили и изпада в безсъзнание.

Миран хуква да търси Реян из покрайнините на Мидят. Не спира да вика името й…

Непознатият мъж оставя Реян пред колибата. Миран получава анонимно съобщение къде може да открие любимата си.

Джихан нахлува в дома на Есма и търси сметка от Азизе къде е Реян. В това време бащата на Ярен получава обаждане от Хазар, че Миран е открил дъщеря му.

Миран заварва Реян в безсъзнание. Малко по-късно девойката се съвзема и споделя с Миран, че помни единствено как Мави се е изплашил изневиделица и я е изхвърлил на брега на реката.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.