Тв новини

„Всяка твоя сълза“ – турски сериал по NOVA


Турският сериал „Всяка твоя сълза“, който наскоро приключи по Diema Family, можете да гледате отново в ефира на NOVA.

Драмата с Мирай Данер („Кварталът на богатите“) и Мерт Язъджъоолу („Черна роза“) се излъчва всяка събота и неделя след 04:00 ч. сутринта по NOVA.

Премиерно „Всяка твоя сълза“ се излъчи в България през 2020 г. през уикендите по Diema Family, а в началото на 2022 г. беше повторен отново по нишовия канал.

Продукцията се състои от 15 оригинални епизода, а международната версия, която ще покаже NOVA – от 40 епизода по 45 минути.

Сериалът е позициониран в Турция от октомври 2018 г. до февруари 2019 г. по Kanal D.

Сюжет:

„Всяка твоя сълза“ разказва за 18-годишната Джихан, която е щастлива първокурсничка в университета. С времето тя вече не може да ходи нормално и често пада изневиделица. Диагностицирана е с неизлечимо мозъчно заболяване.

Лекарите я информират, че с времето ще се влошава още повече, докато накрая вече няма да може да ходи, да говори, да пише или да се храни сама. Джихан не спира да се бори с помощта на своите близки, а нейната решителност да прегърне живота е важен урок как хората никога не трябва да се отказват.

„Всяка твоя сълза“ е по действителен случай и е въз основа на живота на Ая Кито, която започва да си води дневник, когато за пръв път е диагностицирана с болестта. Дневникът ѝ е публикуван малко преди нейната смъртта през 1986 г. и милиони копия от него са продадени по света.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.