Тв новини

Всичко за новия сериал „Доброта“

Последният нов сериал в Турция за телевизионен сезон 2021-2022 г. нови заглавието „Доброта“ (İyilik). Той ще направи премиерата си на 29 април и ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската FOX. Всички детайли около него намирате в следващите редове.
Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на „Доброта“, е Med Yapım. Режисурата на сериала е поверена на Мурат Йозтюрк, а сценарият – Мелис Дживелек. Той ще бъде адаптиран по корейската драма „Къщата на кралицата“ (The Queen’s House).
Главните роли в „İyilik“ ще изпълняват Хатидже Шендил („Черни планини“, „Дила“ и „Част от мен“), Исмаил Демирджи („Великолепният век: Кьосем“ и „Ирония на съдбата“) и Сера Кутлубей („Семейни тайни“, „Безмилостен град“ и „Вятърничав“). Кастът се допълва от Перихан Саваш.
На пръв поглед Неслихан (Хатидже Шендил) притежава всичко, за което една жена може да мечтае – красив, любящ и успешен съпруг, две деца, голям дом, пълен гардероб… Но тъкмо когато най-много е повярвала в този всъщност илюзорен свой свят, тя ще научи, че мъжът ѝ (Исмаил Демирджи) ѝ изневерява. При това с най-близката ѝ приятелка – Дамла (Сера Кутлубей). Обратът в живота на Неслихан ще я свали на земята и ще я принуди да претегли наново доброто и злото. За да се изправи на крака и да събере сили да се бори за семейството си.
ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.