Тв новини

Вниманието,което Джан Яман получи в Бразилия,беше като доказателство каква звезда е той!


С проектите, в които е участвал до момента, Джан Яман е сред известните личности, които са едва в началото на кариерата си. Въпреки че все още има много дълъг маратон пред себе си, не само актьорските постижения на Джан Яман, но и личното му представяне впечатляват голяма публика.

Освен че е симпатичен и красив мъж, емоционалната му близост с феновете изглежда е важен фактор защо е толкова обичан.

Джан Яман не поддържа добри отношения с пресата в Турция и новините, публикувани в страната, като цяло са базирани на негативизъм.

Въпреки това, когато погледнете социалните медии, интересът, проявен от големи маси хора към Can Yaman, показва съвсем различна реалност.

Джан Яман отиде в Бразилия и интересът, който започна от летището и продължи към събитията, които посети, заслужава да се види.

Фактът, че Can Yaman стана популярен с проекти като Свободен дух и Мистър Грешен, че той е начертал нов път в кариерата си в Италия и че е подобрил диалога си с голямата си фенска база през последните години, не е достатъчен, за да обясни неговия популярност.

Защото феновете му ще са видели съвсем различна истина в него и това, че показват толкова силно любовта си, изглежда е резултат от установяването на тази емоционална връзка.

Джан Яман по същество е добър човек, той изобразява характерен, симпатичен и достъпен образ.

Няма да е погрешно да се каже, че способността му да съчувства на хората около себе си, не само с таланта си, но и с личните си характеристики и емоционално, е ключът към това той да може да среща хора от толкова много различни култури едновременно точка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.