Актьори

Важна покана,която ще допринесе голяма популярност на Баръш Кълъч в чужбина.


Баръш Кълъч, който бе счетен за достоен за наградата за постижения на Турската драматична вечер, проведена в Маями, присъства на събитието, проведено предния ден, като лектор.

Баръш Кълъч, когото гледахме с образа на Юмер във въздействащия телевизионен сериал Боровинков сироп, е на върха на кариерата си. Актьорът, подкрепян от широка фенска база, впечатлява с успешното си представяне.

Турските продукции, които имат успех в чужбина, също помагат на актьорите да въздействат на широка публика. Важно е да имате тен, в който ще можете да четете Баръш Кълъч.

Ще трябва да прекарате много време в Маями, когато имате Баръш Кълъч, но можете също да видите Davet De Aldı.

Актьорът, който има широка фен база, заяви, че е забравил умората заради големия интерес, който е получил към поканата, на която е присъствал само за две вечери, въпреки напрегнатия график на сериала.

Отговаряйки на въпроси на английски относно „Боровинков сироп”, който беше посочен като „One Love” в международните предавания, Баръш Кълъч получи покани от продуценти от Аржентина, Перу и Пуерто Рико да посети техните страни.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.