Актьори

Възхищението към Халит Йозгюр Саръ, което достигна връха си с телевизионния сериал „ДИВ“ , също оказа влияние зад граница.


Халит Йозгюр Саръ, който очарова милиони зрители с персонажа си Кадир в сериала Kardeşlerim (За моето семейство), но разстрои всички с преждевременното си напускане на проекта, изживява най-успешния период в кариерата си.

Актьорът започва кариерата си с телевизионния сериал Diriliş Ertuğrul през 2018 г.; продължава с Hakan Muhafız (Защитникът), Şampiyon (Шампион), Kırmızı Oda (Червената стая), Kardeşlerim, Gizli Saklı и накрая Yabani (Див).

Халит Йозгюр Саръ, който спечели милиони фенове за кратко време и разпространи популярността си извън Турция и има широка фен база в чужбина, се превърна в име, което се следи отблизо в арабските страни.

Халит Йозгюр Саръ, главният актьор от телевизионния сериал Див, беше посрещнат с голям ентусиазъм в Рияд, столицата на Саудитска Арабия, с колаборация на марката.

Феновете чакаха дълги часове, за да се срещнат с Халит Йозгюр Саръ на събитието, проведено в търговски център с участието на хиляди хора.

Актьорът е в най-добрия период от кариерата си, а феновете му не се притесняват да създадат силно взаимодействие в социалните мрежи, за да го подкрепят във всеки проект.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.