АктьориТв новини

Възхищението към Демет Евгар в телевизионния сериал „Бахар“ излезе отвъд аудиторията й включи и нейните колеги също!


Демет Евгар показва много успешна актьорска игра в проекта за телевизионен сериал, наречен Бахар. Смята се за много важен успех, че сериалът достигна 14 рейтинга и постигна най-високите нива на сериалния сезон 2023-2024 г.

Демет Евгар, разбира се, се откроява като архитект на този успех. Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya и Mehmet Yılmaz Ak също впечатляват с качеството на актьорската си игра в проекта.

Погледите на много зрители са насочени към Демет Евгар в сериала Бахар. Наскоро стана ясно, че актрисата е импровизирала някои сцени. Тази ситуация се разглежда като пример за това колко погълнат е Демет Евгар от историята.

Демет Евгар, която публиката хвали в социалните мрежи, е следена с възхищение от колегите си. Пелин Карахан, която има успешна кариера с много сериали и филми, също изрази възхищението си от Демет Евгар.

Пелин Карахан, която не може да се насити на похвалите на Демет Евгар, каза: „С удоволствие следя телевизионния сериал. „Докато гледах сериала „Бахар“, страхотната игра на Демет Евгар ме очарова“, каза тя и обясни, че колегата й се е справил много добре.

Пелин Карахан, който също даде информация за нови проекти, каза: „Имам срещи, в момента чета сценарии. „Да видим, искам да се върна на екраните с добър сериал“, каза тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.