Тв новини

В следващите епизоди на „Черна любов“: Йомер разкрива истината на Елиф и я моли за прошка (от 19 до 23 октомври)


Хюсеин и Али изискват от шефа си в телефонно обаждане да ги изкара от затвора и страната възможно най-бързо и ще получи тази флашка.

Въпреки това шефът им изпреварва движенията им и успява да накара Салма да му даде флашката, след като отвлича нейния син. 

Аслъ, от своя страна, вече не може да понесе вината и отива в полицейското управление, където признава, че е убила майка си. 

Йомер предлага на Фатих да му помогне да хване Таяр и така ще го освободи от затвора.

Благодарение на помощта на Ипек, Елиф успява да се срещне с Хюсеин и го упреква за действията му. Той я уверява, че баща й не заслужаваше да живее. Искал е да запази няколко диаманта на Taяр. Ядосана, след като чува думите му, дизайнерката взема чифт ножици и се опитва да го намушка, но Йомер предотвратява нещастието. 

Йомер се отчайва, когато разбира за Аслъ, и приема помощта на Taяр, така че да бъде освободена, ако в замяна му даде документите, които Елиф открадна от фондацията. Таяр свидетелства и Аслъ е освободена.

Левент дава на Елиф фалшивия ДНК тест с резултатите, потвърждаващ, че Яъз е син на Йомер. После дизайнерката отива да се извини на Ипек, че се е усъмнила в думите й.

Въпреки че първоначално отказва да работи с полицията от страх от отмъщение, накрая Фатих се съгласява. Затова той е освободен и Демир взема Нилюфер със себе си. Обяснява, че ще живее в къщата на баща му и отново ще бъде дясната му ръка. Иска той да изгние в затвора. По-късно двойката се наслаждава на времето заедно и правят любов.

Таяр не пуска Фатих в дома си.

Ипек, все по-близо до Йомер, набира смелост да разкрие причината за раздялата им – брат й изчезна един ден, тогава Серхат й се обадил и казал, че може да й помогне. Извикал я на изоставено място и я изнасилил. Той заплашил да навреди на семейството й, ако го издаде и майка й я принудила да се омъжи за него.

Левент най-накрая се обяснява на Елиф – влюбен е в нея, откакто я срещнал. Поласкана е, но го отхвърля, защото не е забравила Йомер. ДНК тестовете, които потвърждават, че той е баща на сина на Ипек, не служат за нищо.

Като част от плана си Хюсеин се контузва и е преместен в болницата.

Пелин прави изненадващо предложение на Арда, когато той я упреква, че са се дистанцирали – „Нека се оженим. В съда ти и аз с няколко свидетели.“

Отначало полицаят й скроява шега и я уверява, че той не се чувства готов да предприеме толкова важна стъпка, но тя скоро се осъзнава и те се целуват щастливо. Той й заявява, че я обича много. 

Привечер Йомер и хората му организират операция за арест на Таяр по време на нова доставка на диаманти, но Фатих се появява на негово място. Те не знаят, че мъжът играе мръсно и е разкрил на баща си причината за свободата си. Полицията иска да го шпионира, за да го хване, но ако се промени и го включи в завещанието си, може да ги измами.

Часове по-късно и вече напълно възстановен, отвеждат Хюсеин обратно в затвора, но в средата на пътуването им се препречва автомобил. Когато охраната се спуска да помага, мъжете на Taяр откриват огън. Престъпникът се възползва да избяга и първото нещо, което прави, е да се свърже със Светлана. Тя го предупреждава, че Али го предаде и да внимава. Съпругата му няма флашка. 

Ипек решава да разкрие на Йомер, че е променила резултатите от ДНК тестовете. После той казва на Елиф, че не е негов син, но тя не иска да го чуе и го изхвърля от къщата си. Въпреки това полицаят не се отказва и викайки от вратата, моли за прошка за всичките си грешки. Тя го е намерила в най-лошия му етап и го научила на безусловна любов. Тя е жената на неговия живот. Знае, че е загубил шанса си и ако се чувства по-добре далеч от него, ще я пусне. Неспособна да се сдържа повече, Елиф изтичва пред годеника си и се хвърля в обятията му. Тя му казва, че го обича и би направила неща за него, които никога не си е представяла, след като прекарват нощта заедно.

Таяр се среща с Али, за да му посочи следващите стъпки от неговия план – ще убие Хюсеин и всеки ще повярва, че е била Елиф, за да отмъсти за смъртта на баща си. 

Ипек посещава Недрет, за да я информира, че Йомер вече знае цялата истина. Освен това тя настоява, че ще започне разследване срещу нея. Сигурна е, че дойде тук с цел, която не е да помогне на племенничките си. Много разстроена, дамата прави тайнствен телефонен разговор. Планът им е съсипан. Трябва да намери изход или в крайна сметка ще потънат.

На морския бряг Арда дава пръстен на Пелин и официално се сгодяват. Хюсеин търси помощта на Светлана, за да напусне страната.