Тв новини

В „Ергенът“ Виктория Капитонова разказва на Виктор какви подаръци я правят щастлива


Надпреварата за сърцето на първия „ерген“ в България продължава и тази седмица в ефира на bTV. В четвъртък вечер (21 април) от 21:00 ч. Виктор ще покани една от претендентките на „бърза и яростна“ индивидуална среща, в която двамата ще премерят сили в невиждан досега кален офроуд. Коя ще е дамата, която дотолкова ще изненада „ергена“ с уменията си зад волана, че да успее да го изпревари, и как ще завърши един рязък завой, който буквално ще изправи косата на Виктор?

Зрителите ще станат свидетели и на откровен разговор между Виктор и Виктория Капитонова, в който тя директно ще му заяви какви подаръци биха я направили щастлива и какво значение имат те в една връзка. Дали Виктор ще реши да я сюрпризира с така мечтания от нея часовник и каква ще е реакцията на Благовеста, когато осъзнае, че е сред малкото, които търсят истинската любов в материалния свят, в който повечето живеят, зрителите ще разберат само в „Ергенът“ от 21:00 ч. по bTV.

Темата за секса също ще дойде на дневен ред по време на коктейла в имението. Коя от претендентките открито ще заяви, че не би си поставила бариера, ако се стигне до нещо повече с Виктор? В края на вечерта е време за тринадесетата подред Церемония на розата, след която още едно от момичетата няма да получи цвете и ще трябва да напусне имението завинаги.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.