Тв новини

В „Ергенът“ Виктор отвежда в спалнята една от дамите…


В петък вечер (22 април) зрителите ще станат свидетели на поредната групова среща – този път на залива Гюлюклю – едно от безбройните спиращи дъха природни чудеса, скътани в скалите на турското Средиземноморие, където Виктор е подготвил за момичетата много вълнуващи игри и забавления, а най-бързата, смелата и сръчна участничка ще завоюва усамотение с него на плажа. Друга от претендентките, която е част от губещия отбор, но която „ергенът“ досега не е имал възможност да опознае насаме, пък неочаквано ще получи покана за индивидуална романтична среща. Как ще реагират останалите дами и каква ще е причината напрежението да ескалира?

Изненади очакват зрителите и в имението, където насаме ще останат Александра и Виктория Капитонова, които единствено не получават покана от Виктор за групова среща. Какво ще си кажат двете очи в очи и как ще прекарат деня си в компанията една на друга?

По време на вечерния коктейл Виктор ще отведе на ръце една от дамите в спалнята й, а каква ще бъде причината за това, зрителите ще разберат в „Ергенът“ от 21:00 ч. по bTV. В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Виктор.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version