Тв новини

Утре в ПЪРВИЯ ЕПИЗОД на „Откраднати мечти“: Бащата на Мерием се връща от затвора (18 април)


Героите:

Йомер – малко момченце, което всъщност е наследник на богатата фамилия Метеханоулу. Като малък обаче е отвлечен и е предаден на крадеца Дормуш, чиято дъщеря Мерием го отглежда като собствен брат.

Мерием – млада жена, дъщеря на Дормуш, която за разлика от баща си, изкарва прехраната си с честен труд. Отдадена на грижите за малкия Йомер, който въпреки че не й е роден брат, тя смята за такъв.

Дормуш – изпечен крадец и измамник, баща на Мерием. Дълго време е лежал в затвора, но излиза и започва да тормози дъщеря си и Йомер, който му е бил предаден като малък.

Нериман – сестра на Дормуш. Изкарва прехраната си като кара малчуганите в квартала да просят и събира всичките им пари.

Улвие – господарката на семейство Метеханоулу. Майка на Левент и Бахадар и баба на малкия Ефе, който е изчезнал като малък. Най-голямата й болка е, че Левент е напуснал родния си дом и прави всичко, за да го върне обратно в Турция.

Левент – млад мъж, чието минало не спира да го измъчва. След като синът му Ефе изчезва внезапно, той напуска Турция и започва да обикаля света. Завръща се у дома, след като разбира, че майка му Улвие е тежко болна.

Бахадар – брат на Левент. Ръководи семейния холдинг.;

Хюлия – съпруга на Бахадар. Изключително властна и готова на всичко да постигне целите си.

Децата от квартала си играят и се хвалят с костюмите, които родителите им са купили. Малкият Йомер стои на пейката и ги наблюдава унил.

Две от децата започват да се подиграват на Йомер, че няма костюм, защото е беден. Момченцето си тръгва със сълзи на очи.

Мерием – голямата сестра на Йомер, отива да го вземе, но не го открива. Децата й казват, че си е тръгнал разплакан.

Мерием открива брат си при по-големите деца от квартала, които са просяци.

Мерием и Йомер се прибират вкъщи. Малкият се затваря тъжен в една от стаите. Мерием го изненадва с подарък – костюм на пират.

В този момент в дома им се завръща бащата на Мерием – Дормуш. Той кара двамата да му целунат ръка и се настанява на дивана.

Дормуш иска пари от дъщеря си. Тя му дава 20 лири. Злодеят упреква Мерием, че е изхарчила всичко за Йомер.

Мерием заявява на баща си, че е длъжна да се грижи за по-малкия си брат. Той обаче й припомня, че Йомер не й е кръвен брат.

Дормуш си спомня как преди време малкият му е бил предаден от гардове на заможни хора да го продаде или да го превърне в крадец. На ръката на Йомер е имало златна гривна с името Ефе.

Дормуш започва да претърсва чантата на Мерием за още пари. Хваща я за косата и разкъсва на парчета пиратския костюм на Йомер.

Мерием признава, че има заделени пари, но те са за лекарствата на Йомер, който е асматик. В това време малкият получава задух.

Виждайки колко е разгневен мъжът, който счита за свой баща, Йомер признава на Дормус, че кака му крие парите си в кухненския шкаф.

Дормуш заключва Мерием и Йомер в една от стаите.

В имението на Метеханоулу главата на фамилията – госпожа Улвие, има здравословни проблеми и е прикована за леглото. Синът й Бахадар е разтревожен за майка си, за разлика от съпругата му Хюлия.

Улвие моли Бахадар да се свърже с брат си Левент и да го уведоми, че е тежко болна. Точно в този момент младежът се обажда на Бахадар, но връзката е лоша, тъй като пътува с яхтата си в открито небе. Левент обещава да се върне още на следващия ден.

Левент си спомня за сина си Ефе и любимата си, които е загубил преди години.

Хюлия вдига скандал на Бахадар. Заявява му, че ако Левент се завърне в Турция, ще разбере какво се случва в семейния холдинг.

Прислужницата на имението посещава Улвие в стаята й. Оказва се, че господарката се преструва на тежко болна, убедена че само така ще върне Левент у дома.

Мерием и Йомер стоят заключени. Малкият казва на сестра си, че може да отключи вратата.

Дормуш посещава сестра си Нериман, която кара малчуганите от квартала да просят и да й дават всичките събрани пари.

Улвие отива в стаята внука си Ефе. Моли прислужницата да я заключи, за да не навява лоши спомени на Левент.

Дормуш се връща у дома и установява, че Мерием и Йомер са се отключили. Разгневен пита кой е успял да отвори вратата. Йомер признава, че е той.

Дормуш е впечатлен от „таланта“ на малкото момче и го кара да повтори „номера“. Заключва го, но той отново успява да се отключи.

Всички в имението се подготвят за завръщането на Левент.

Изненадан от способностите на Йомер, Дормуш веднага променя отношението си към него, решен да го обучи на „занаята“.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975