Тв новини

Утре в „Навсякъде ти“: Демир е наранен от предателството на Селин (08 февруари)

Алара отново разпитва Демир за отношенията му със Селин. Признава му, че знае, че двамата живеят заедно. Демир не скрива, че споделя дома си със служителката си, като обяснява на Алара, че двамата са съсобственици.

Селин намира подаръка си от Демир за рождения си ден – чисто нов аквариум за рибката Чичи.

Алара прави предложение на Демир да представи проекта им на престижна конференция във Франция. По път към вкъщи, Демир купува близалка, която възнамерява да подари на Селин. Оставя ѝ я в кухнята, а когато се качва в стаята си, намира благодарствената ѝ бележка за подаръка за рождения ѝ ден.

На сутринта Селин става рано и приготвя фреш за Демир. Развълнувана, тя го целува по бузата. В това време Бурак звъни на вратата и казва на Селин, че е дошъл, за да я откара до работа.

Бурак кара Селин към офиса. Споделя ѝ за разочарованието от баща си.

Айда, Бора и Майсторът отиват в дома на Алара.

Бурак и Селин пък се отбиват да огледат горския проект на Йълдъръм. Демир също се появява и отнема Селин от „съперника си“. Двамата си правят пикник, а Демир гали Селин по бузата и ѝ благодари.

Алара остава недоволна от работата на Айда, а Майсторът ѝ се възпротивява.

Ведат заварва Селин и приятеля си заедно и се включва в разговора им.

Бурак и Ферух отново кроят планове как да се спасят от Есен. Мерве дочува диалога им и разбира погрешно нагласата на Бурак към Селин.

Насаме Ведат предупреждава Демир да внимава със Селин. Заставя го да се държи добре с нея, защото е добро момиче.

Демир се връща при Селин, а тя отново повдига темата за Алара и показва ревност.

Айда се връща бясна в офиса след посещението си при Алара, като пред колегите си я определя като „истинско чудовище“. Мерве споделя на Айда, че Бурак харесва Селин. Азмие дочува разговора им и веднага ги напада, че плетат интриги.

Алара пристига в офиса и търси Демир, докато той кара Селин. Влиза в кабинета му, а там я сварва Бурак. Алара го обвинява, че иска да събере Демир и Селин, а Бурак разкрива любовното ѝ негодувание.

Демир и Селин са заедно и хапват миди на крайбрежната. Демир повдига въпроса за къщата, а Селин му предлага да заживеят заедно. По-късно Демир остава разочарован от служителката си, след като му признава, че познава Ведат от по-рано. Дълбоко наранен от предателството на най-близкия си приятел и момичето, към което изпитва симпатии, той решава да приеме поканата на Алара за конференцията в турското посолство във Франция.

Селин влиза в кабинета на Демир точно когато той потвърждава на Алара, че ще я придружи.

Азмие хваща Демир и Селин хванати за ръце, докато изясняват отношенията си, подвластни на емоциите. Селин излиза извън офиса и се разстройва, а Мерве и Айда се опитват да я успокоят.

Йълдъръм идва в кабинета на Демир и го поздравява за добре свършената работа.

Селин изповядва душата си пред Азмие и ѝ споделя, че се чувства виновна за всичките лъжи, които е изрекла на съквартиранта си. Събира целия колектив и им заявява, че ще признае на Демир за плана „Гепард“. Всички изразяват подкрепата си към Селин, с изключение на Бурак и Ферух.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.