Тв новини

Утре (31-ви май) в „Не ме оставяй“ Емре горчиво упреква Елиф

Емре горчиво упреква Елиф за постъпката ѝ. Тя, от своя страна, го обвинява, че ѝ е спестил факта, че двамата с Инджи са били „любовници“.

Емре е категоричен пред Елиф, че романтичните му отношения с Инджи са минало. Кълне се пред съпругата си, че от мига, в който я е видял, иска само нея в живота си.

Инджи наблюдава как Емре се обяснява на любов в Елиф и се зачервява от яд. Силно огорчена и наранена, тя се заканва да не остави нещата така.

Бора посещава Кудрет в болницата и му благодари, че е издействал освобождаването му от ареста.

Кудрет хваща ръката на Бора и му припомня, че по вина на Дженгиз е израснал отделен от него в сиропиталище. Бора напуска стаята гневен.

Инджи идва при Елиф и Емре. Елиф се оттегля, а Емре хуква след нея, пренебрегвайки Инджи. Елиф и Емре се качват в колата и потеглят.

Щом Дженгиз се прибира в имението, Сехер го напада и му разкрива, че тя е била наясно, че Тарък не е негов син.

Сехер обвинява брат си, че е изпъдил Арзу, без да я изслуша.

Докато пътуват към имението, Елиф и Емре продължават да спорят.

Тарък разговаря с Кенан, а бизнесменът остава приятно изненадан колко добър предприемач е племенникът му.

В яда си Елиф хваща волана на Емре и двамата катастрофират. Инджи минава наблизо и ги открива в тежко състояние. Оказва им първа помощ и ги транспортира до болницата.

Емре идва в съзнание и моли Инджи да спаси живота на Елиф и бебето.

Стара позната на Арзу от родното ѝ село я вижда и я пита защо е облечена с тези стари дрехи. Изважда телефона си и я снима, като пуска компрометиращия фотос до всички медии.

В същото време Сехер не успява да се свърже с Арзу и се обръща за помощ към Бора.

Кенан изпраща шофьора си да вземе Съла заедно с Бахар и да я докара в дома му, за да прави компания на Ферайе, докато двамата с Тарък обсъждат бизнес дела.

Съла вижда снимката на Арзу, която е тема номер едно в Турция, и остава шокирана от подигравките, които се сипят по неин адрес.

Инджи преглежда Елиф на видеозон и установява, че тя всъщност не е бременна.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.