Тв новини

Утре (30-ти януари) в „Мрежа от лъжи“ Асия и Волкан вечерят в

Епизод: 1

Асия и Волкан вечерят в дома на семейството на Дерин. Майката на момичето смята, че Асия и Волкан са идеалната двойка, което поражда смях у Дерин. Асия й прави забележка и след това се извинява за поведението си. Казва, че е така, защото съпругът й изневерява от 2 години с младо момиче.

Асия заявява, че това момиче е Дерин. Бащата на Дерин гони Асия от дома си.

Асия разкрива също, че Дерин е бременна от мъжа й.

Гневът на една предадена жена е по-лош и от ада.

20 дни по-рано

Асия има живот, който на пръв поглед е перфектен. Асия винаги е вярвала, че Волкан е перфектният мъж, съпруг и баща. Заедно ще бъдат до смъртта. Тримата, със сина си Али, изглеждат щастливо семейство, докато Волкан не съсипва всичко.

Волкан се прибира от командировка късно вечерта в дома си.

На следващата сутрин Асия оправя дрехите му и от джоба на палтото пада балсам за устни. Тя пита съпруга си какво е това, а той отговаря, че си го е взел от летището.

Асия съобщава на сина си, че му е наела учител по математика, но Али не е доволен.

Асия има болки във врата. Волкан й дава шала си да се завие.

Асия отива в частната болница, в която работи. Там има проблем с доктор Алтан, който се е опитал да удуши някого, тъй като е бил пиян.

Асия прочита медицинския доклад и установява, че д-р Алтан просто си е свършил работата.

В кабинета си Асия сваля шала и открива кичур руса коса върху него.

Асия започва да забелязва всички руси жени около себе си: пациентка на име Гьонюл, двете й приятелки Бахар и Деря и секретарката на Волкан, Серап, която среща случайно и разбира, че работи със съпруга й от една година.

Серап й казва, че Волкан си тръгва от работа в 5 часа всеки ден, което е изненадващо, защото Волкан се прибира всяка вечер в 8 часа.

От този момент Асия започва да си задава много въпроси и да намира нови и нови улики за аферата на съпруга си.

Вечерта Асия разпитва Волкан за Серап.

В съседната къща живеят Мерт и Бахар, приятели на Волкан от детството, които са станали и приятели на Асия.

Лекарката проверява телефона на съпруга си и намира имейл от хотела, в който е отсядал наскоро. Хотелът се казва „Любов и Любов“, което може да означава само едно нещо.

Тя споделя подозренията си с приятелките си Деря и Бахар, но двете й казват, че страховете й са неоснователни и че Волкан не би й изневерил.

На следващия ден Асия иска да излезе по-рано от работа.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.