Тв новини

Утре (30-ти януари) в „Една жена“ Раиф си спомня как


Раиф си спомня как Джейда го е извела насила от дома му и е видяла кола, паркирана на тротоара. От яд тя чупи чистачките, тъй като Раиф е инвалид и не може да премине свободно.

Раиф разказва на майка си, че се е забавлявал навън, а тя е в шок.

Джейда казва на Бершан, че Бахар мисли работата за нелегална. Бершан се присмива и дава на Джейда новите списъци и ястията, които трябва да се сготвят.

На следващия ден Джейда моли Бахар да не се отказва от работата – ще сготви още веднъж или два пъти и ще се откаже. Иска да плати наема на Юсуф.

Бахар отива отново в магазина за коли и получава тенджерите и адресите, на които трябва да занесе храна.

На първия адрес тя среща четирима съмнителни мъже в стара сграда, които се оглеждат подозрително на вратата. На излизане се вижда как снимат Бахар от една кола.

Нисан и Дорук се скарват и Нисан затръшва вратата, разбивайки носа на брат си.

Бахар откарва Дорукчо в болница. Нисан се чувства виновна, а Ширин я успокоява, че е било инцидент. След това я настройва допълнително срещу Ариф.

Джейда признава на Ариф, че Арда не е неин син и че децата са разменени при раждането. Моли го да поиска Късмет да проучи къде е истинското ѝ дете, но да не разкрива това на никого, най-вече на Емре.

Ариф телефонира на сестра си и споделя за проблема, но той не знае, че Късмет е прекарала нощта именно с Емре.

Нисан моли Ариф за прошка и го прегръща. Ширин не е доволна, отива в стаята си, взима портрета на Ариф, и започва да го дупчи с молив.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.