Тв новини

Утре (30-ти ноември) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Миран се появява с гръм и трясък в конака на Шадоулу и търси сметка от Насух защо са прибрали Шюкрян.

Елиф се намесва и се опитва да укроти братовчед си, като го упреква, че трябва да бъде благодарен, че баба му е била спасена от ръцете на Азизе.

Миран се нахвърля и на Хазар. В това време се чува гласът на Елиф. Малкото момиченце упреква Миран, че се държи зле с близките й, и му казва, че вече не иска да го вижда.

Миран си тръгва заедно с Шюкрян. Със сълзи на очи Елиф казва на батко си, че вече не го обича.

Хазар се обръща към Джихан с молба за помощ. Казва му, че заедно трябва да открият един човек.

В същото време и Азизе започва да издирва пастира Шехмуз. Господарката нарежда на Махмут да го открие на всяка цена.

Миран връща Шюкрян в конака и гневен й припомня, че Шадоулу са техни смъртни врагове. Реян се намесва и упреква съпруга си, че все още таи омраза към семейството й. Азизе гледа безмълвна отстрани.

Миран забранява на Шюкрян да се среща с Хазар. Реян заявява на Миран, че не може да го познае…

Азизе започва да се съмнява във внезапната промяна у Миран. В това време Реян качва Шюкрян в стаята й и й казва, че двамата с Миран играят роля пред Азизе.

Хазар и Джихан тръгват да издирват Шехмуз. Оказва се, че Азизе ги е изпреварила и първа разговаря с пастира.

Миран също пристига на мястото. Махмут вижда колата му и веднага докладва на Азизе.

Знаейки, че Миран стои до прозореца на къщата на пастира и подслушва разговора им, старицата отново успява да посади у Миран съмнение относно случилото се между Хазар и Дилшах в злополучната нощ.

Реян се опитва да се свърже с Миран, но безуспешно. Объркан, младежът отклонява повикванията на любимата си, а тя тръгва да го търси.

Реян открива Миран и го прегръща. Той й споделя как е чул Азизе да заплашва пастира, че ако „признае“ на внука й, че майка му е била изнасилена от Хазар, ще го убие.

В конака на Шадоулу всички се събират в очакване на появата на Харун и решението му за сватбата.

Харун пристига и обявява пред семейството, че въпреки всичко, любовта е по-силна и желае да сключи брак с Ярен. Тя остава шокирана…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.