Тв новини

Утре (30-ти ноември) в „Доктор Чудо“ Ето какво ще видим


Ферман разказва на Назлъ за ситуацията с Али. Назлъ обаче не знае как да съобщи на любимия си.

Али доверява на Демир, че Исмет продължава да пие.

Демир и Ачелия споделят един на друг за проблемите на Али и Назлъ. Двамата решават да не им казват нищо, а да ги оставят те сами да се разкрият.

Гюнеш говори с Галип и научава, че масата, която са щели да продадат, е била открадната. В това време Исмет уговаря кражбата.

Ферман споделя с Назлъ, че единственият вариант е да намерят нещо в къщата на Къвълджъм, което да послужи като доказателство по делото на Али.

Дилдже се обвинява, че е наговорила лоши неща на спасителя си Четин. Тя го посещава и му благодари, че я е спасил. Допълва, че отсега натам няма да го изостави и ще му бъде близка приятелка, която ще се грижи за него.

Ферман информира Назлъ, че е говорил с Танжу, но той не позволява да посещават дома на Къвълджъм.

Исмет продължава да изнудва Али за пари с месеци, измисляйки си, че му трябват за зареждане на бензин, смяна на масло, квитанции за глоби, Каско, скъсано палто и т.н.

Дорук дочува какво става и заявява на Али, че трябва да се изправи като мъж пред Исмет и да спре да му позволява да го изнудва, в противен случай Дорук ще разкаже на Назлъ какво се случва.

Али настига бащата на Назлъ и му заявява, че ще спре да му дава пари. Исмет му напомня, че и той е замесен, давайки му с месеци банкноти.

Исмет обещава да говори с Назлъ и да ѝ разкаже всичко. Али е щастлив, че е успял.

В болницата постъпва 40-годишна пациентка на име Айсун, която е бременна, а върху крака ѝ е паднал рафт с книги и счупването е сериозно.

Али вижда бременната и изпада в истерия, спомняйки си за Къвълджъм. Категорично отказва да се доближи до Айсун.

Назлъ вика спешно Ферман, който се заема. Али се престрашава и се включва в спасяването на пациентката.

Ферман и другата лекарка се чудят какво може да причинява задушаването на Айсун. Али влиза и казва, че бременната има сърдечна недостатъчност.

Али започва масаж на майката, докато другите правят цезарово сечение. Селви констатира, че детето не диша, но след няколко минути проплаква.

Танжу наблюдава ставащото и излиза в коридора разплакан. Ферман съветва Али да спре да се бори за Айсун, защото тя няма жизнени показатели.

Али обаче прилага метод, който връща Айсун към живите. Ферман и останалите лекари ръкопляскат.

Танжу дочува и отива да провери какво става. Али поглежда към него, а Танжу се усмихва и кима с глава, че Али се е справил.

Адил посещава Али и му съобщава, че може да отнемат лекарските му права и да го осъдят заради станалото с Къвълджъм. Али получава криза.

Назлъ търси спешно Танжу. Отива в кабинета му и го убеждава да ѝ даде ключовете от апартамента на Къвълджъм.

Али се разплаква и споделя с Адил, че не знае какво би правил, ако не може да практикува лекарската си професия.

Спасената бременна Айсун посещава кабинета на Танжу и го моли да предаде на Али снимка на бебето ѝ и да му благодари, че е спасил живота ѝ.

Танжу вади ключовете от дома на Къвълджъм и ги дава на Назлъ.

Ферман, Али, Адил и Белиз тръгват към съдебната зала заради делото на Али.

В съда Али очаква Назлъ да се появи, но това не се случва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.