Тв новини

Утре (30-ти август) във „Вятърничав“ Джихан влиза в крепостта с оръжие в ръка

Джихан влиза в крепостта с оръжие в ръка, но вътре не открива Миран. Оказва се, че младежът е излязъл, за да търси Реян.

От писмото на Ханифе Аслан и Харун разбират още, че в пожара е загинал новороденият син на Насух и Айше (Азизе).

Провокиран от думите на Зехра, Хазар отива да търси Айля в дома й. Оказва се обаче, че къщата й е изоставена. Бащата на Реян разбира от съсед на Айля, че е заминала предната вечер.

Гьонюл успява да открие Миран и го умолява да тръгне с нея преди да бъде убит. Той обаче е категоричен, че няма да тръгне никъде без Реян.

Гьонюл стреля във въздуха. Миран заявява на братовчедка си, че с Реян не са разведени, а към нея изпитва единствено сестринска обич.

Тя побеснява и стреля срещу братовчед си. Миран пада покосен от куршума в дупката при Реян.

Миран затваря очи, а Реян се разкрещява, умолявайки любимия си да се съвземе. Гьонюл ги гледа отгоре с насочен пистолет, но след това побягва.

Реян умолява Гьонюл да не си тръгва, а да й помогне да спасят Миран.

Гьонюл насочва пистолет към себе си, готова да се самоубие, но Джихан осуетява опита й и отнема оръжието й, след което я качва в колата си завързана.

Джихан отива при дупката, където са Реян и Миран, и носи стълба, обещавайки на племенницата си да помогне на любимия й. Реян се изкачва, а Джихан я хваща и и я отвежда, изоставяйки Миран.

Реян се развиква, осъзнавайки че чичо й я излъгал. Миран остава да лежи безпомощен в дупката.

Аслан осъзнава, че Азизе всъщност е Айше, която Насух е оставил на младини след пожара.

В същото време Азизе изплаква цялата си болка на гроба на Ханифе. Спомня си как след пожара е разбрала, че новороденият й син е загинал, а Насух се е оженил за друга в Истанбул и очаква дете.

Оказва се, че именно това стои в основата на отмъщението на Азизе. Старицата търси вендета заради предателството на Насух, смятайки, че Хазар е синът му от другата жена.

Целта й е той да бъде убит от собственото му дете – Миран, за когото от самото раждане знае, че е син на Хазар и Дилшах, като по този начин отмъсти за измяната на Насух.

Джихан връща Реян в конака. Девойката умолява чичо си да се върнат и да спасят Миран. Джихан заявява на племенницата си, че Миран е мъртъв. Ярен остава шокирана, а Реян припада.

Хазар намира акушерката Асия и научава, че въпреки че е имала намерение да абортира, Дилшах е задържала детето им.

Гьонюл успява да се отвърже и бяга от колата на Джихан. Той обаче я пресреща и отново я залавя.

Джихан заставя Гьонюл да отидат при Азизе и да й каже, че тя е убила Миран, убеден че само така ще бъде сложен край на отмъщението й.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали