Тв новини

Утре (30-ти април) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим

Мурат не разбира как се е измъкнала Назлъ.

Планът на Рюстем не се развива според очакванията му. Жена му се обръща срещу него и спасява Оя. Двете бягат, докато мъжът се влачи по пода.

Асуде и Мелек вземат драстично решение и изхвърлят Назлъ от къщата. И този път обаче няма да постигнат своето. Мурат разбира и упреква майка си.

Мурат тръгва да търси Назлъ. Тя сама се връща, защото не иска Зейнеп да страда заради нея. Не би си простила, ако нещо ѝ се случи.

След като отровиха Рюстсем, Оя и съпругата му отчаяно търсят помощ без успех. Ситуацията е отчайваща, лихварят ги следва по петите.

Хатидже казва на Зейнеп, че има изненада за нея. Води я в трапезарията, където я чака „майка ѝ“. Малката е безкрайно щастлива.

Нито Мелек, нито Асуде обаче приемат завръщането ѝ така добре, както момиченцето.

Въпреки че най-накрая намират място, където да се укрият Оя и съпругата на Рюстем, той успява да ги открие и взема младата жена, за да изпълни плана си.

Сюмбюл връща парите на човек на Рюстем, за да научи нещо за дъщеря си.

Назлъ разпитва Мурат за Джемре, но той заявява, че това не е нейна работа. Дава ѝ да разбере, че дори да прекарват време заедно, той не ѝ е простил.

Назлъ се сеща, че млекарят я видя да излиза от къщата. Мехтап я чува и казва веднага на Мелек.

Мелек задейства нов план, за да увеличи съмненията в Мурат. Когато открива, че млекарят е видял Назлъ да си тръгва сама, тя го подкупва, за да може да каже на Мурат, че младата жена е напуснала къщата с малкото момиченце.

Изправен пред това свидетелство, Мурат се ядосва още повече, без да предполага, че Зейнеп е свидетелка на всичко, което се случва.

Оя успява да избяга, но стига до една река. Рюстем се опитва да я хване, но претърпява трагичен инцидент в реката.

След като видя как баща ѝ крещи на Назлъ, Зейнеп казва, че разбира защо тя си тръгва и се обръща срещу баща си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.