Тв новини

Утре (29-ти януари) в „Доктор Чудо“ Ето какво ще видим


Елван се съгласява с Фърат да се оженят след два дни. Демир и Ачи са щастливи, че ще спечелят облога срещу Дорук.

Танжу извиква Али, но Ферман не позволява на асистента да отиде. Танжу се забавлява на детинското поведение на Ферман.

Вуслат показва на Али досието на Назлъ. Напомня му, че тя го е спасила от останалите лекари, които са искали да го разкъсат. Допълва, че ако изпълнява нарежданията ѝ, ще се разбират добре.

Неше идва в съзнание и се извинява на Баръш, че му е разбила сърцето. Изведнъж Неше започва да се оглежда към лекарите и разпитва Баръш кои са тези хора.

Назлъ и Али разбират, че Неше губи паметта си.

Ферман е бесен и разпитва Белиз откога е толкова близка с Танжу. Белиз му припомня, че в най-тежките ѝ моменти, случили се напоследък, Ферман не е бил до нея.

Вечерта, докато Белиз и Танжу обсъждат фонда, в дома на Белиз пристига Ферман, който се оправдава, че е тук, за да види Лейля.

Ферман не спира да наблюдава жестовете на Белиз и Танжу и ревнува все повече.

Назлъ и Али са на терасата и правят общи планове за бъдещето си. Езо излиза и ги засича. Дочува разговора им и се оттегля наранена.

Танжу не спира да хвали кекса, който Белиз е приготвила. Ферман гледа Танжу озлобено и се преструва, че си играе с Лейля.

Езо сяда на стълбите в коридора и се разплаква, осъзнавайки, че изпитва чувства към Али.

Али признава на Назлъ, че Езо му е обидена, но не разкрива подробности защо. Моли я да не го разпитва.

На другия ден Езо отива в кабинета на Вуслат и ѝ заявява, че Али вече е минало. Иска от майка си нещо, а в замяна обещава да си пие хапчетата редовно.

Назлъ разказва на Демир за ставащото с Езо и Али. Демир открито заявява, че Езо харесва Али. Назлъ се замисля и излиза.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.