Тв новини

Утре (29-ти март) в „Мрежа от лъжи“ Хиджран казва на Селчук, че

Хиджран казва на Селчук, че баща му го е виждал само веднъж като малък, после й е дал пари и й е казал да не се появява повече. Признава, че баща му е Халюк Гючлю.

Първо, Селчук не вярва, но после е шокиран да разбере, че можеше да е част от семейството, което постоянно го е унижавало с парите си.

Халюк упреква Волкан, че си е тръгнал пред очите на гостите и му казва, че ще го наблюдава.

Дерин предлага на Селчук пари, за да й каже защо Волкан е искал от него да следи Асия. Селчук й отговаря, че парите не решават всички проблеми.

Деря не е съвсем доволна от завръщането на Асия, защото вече няма да е главен лекар.

Джавидан разказва на Асия какво е говорила Дерин за нея. Докторката приема всичко нормално, но не и когато разбира, че Дерин е говорила за родителите й.

Дерин получава нервна криза и разказва на Гьонюл за страховете си.

От ден на ден Дерин е все по-сигурна, че Волкан обича Асия и се кара с него. Волкан, който винаги мисли за Асия, вече дори не се опитва да оправи нещата и й казва, че му е писнало от нейната ревност.

Дерин започва да чупи неща, а Волкан се качва в спалнята и пише на Асия.

Селчук отива в дома на Халюк. Казва му, че е негов син. Мъжът също е изненадан, но отрича.

Селчук иска голяма сума пари, за да си мълчи. Халюк отказва и е на път да го изгони от къщата, когато се появява Демир и пита какво става.

Гьонюл заплашва Асия, за да спре да притеснява Дерин.

Волкан трябва да се справя с друг проблем, който е на страниците на вестниците. Лъжата му излезе наяве – кариерата му в САЩ не е била толкова успешна, той е бил само асистент и не е спечелил никакви награди.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.