Тв новини

Утре (28-ми юни) в „Вятърничав“ Миран предупреждава цялото


Миран предупреждава цялото си семейство да не приближават стаята на Реян по никакъв повод.

Азизе отива при Гьонюл и Султан и им заявява, че знае, че Гьонюл е нападнала момичето. Предупреждава ги за последен път да не закачат Реян, а да оставят нещата в нейните ръце.

Миран отвежда Реян в стаята й и й казва, че ще остане при нея, за да я пази. Тя обаче твърдо се възпротивява и му заявява, че няма да заспи, докато той е вътре с нея.

Миран излиза и сяда отпред пред стаята. През вратата Реян пита Миран каква е причината да й причинява цялата тази болка, а младежът й отвръща, че не може да й каже сега, тъй като ще я нарани.

Гьонюл не спира да страда за съпруга си, знаейки че е при Реян. В същото време Азизе осъзнава, че Миран се е влюбил в Реян и я обича.

На сутринта Реян отваря вратата и моли Миран да се прибере в конака, за да си почине. Той й се доверява и дори й дава ключа за стаята, като й заръчва да се заключи. Реян остава изненадана и се обнадеждава, че Миран се е променил.

Азизе отива при Насух и му казва, че държи внучка му заключена. Старият й отвръща, че ще й отмъсти, но я предупреждава, че няма да чака 27 години като нея.

Реян излиза от стаята си и отива в конака, където прислугата я посреща и й приготвя закуска. Гьонюл идва в кухнята и показва пренебрежителното си отношение към девойката.

Ярен идва в кабинета на Миран и през сълзи го моли да доведе Реян в имението, за да се види със сестра си Гюл, тъй като й предстои операция.

Азизе влиза в кухнята, където Реян се храни, и й намеква, че е в конака от съжаление, след като семейството й я е изоставило. Момичето побягва разстроено.

Вечерта Миран навестява любимата си и вижда, че плаче. Девойката се изправя срещу съпруга си и му заявява, че не се нуждае от милосърдието му, както баба му твърди. Миран е категоричен през Реян, че не я съжалява, и за малко не й признава, че я обича.

Миран се връща гневен в конака и нарежда на цялото семейство да не разговарят с Реян.

Есма е навестена от своя стара приятелка, която я моли да я уреди на работа в конака, тъй като е в трудно положение.

Султан се изправя срещу Азизе и й заявява, че няма да позволи дъщеря й и Миран да се разделят заради Реян.

В същото време Гьонюл разкрива на Елиф, че баба й я представя пред цял Мидят като дъщеря на прислужницата Есма.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.