Тв новини

Утре (28-ми октомври) в „Дъщерята на посланика“ Ето какво ще видим


Санджар моли Гедиз да предаде на Наре, че вече е уволнена и няма да си намери работа в района, докато е жив.

Наре разказва на Гедиз как е започнала връзката ѝ със Санджар. Решава напук на Санджар да продължи да си търси работа, но все попада на хотели, собственост на Санджар и Гедиз.

И останалите хотели отказват работа на дъщерята на посланика…

Гедиз отива при Санджар, за да си уредят сметките. Пита го защо държи Наре да си замине. Гедиз заявява на Санджар, че никога няма да го предаде.

Санджар моли приятеля си да отпрати Наре, защото още изпитва болка.

Халисе предупреждава Елван и Менекше да не разказват какво се е случило в магазина.

Менекше се заяжда с етърва си…

Санджар забелязва, че Наре е заличила спомена им на дървото.

Наре обвинява Санджар, че е съсипал живота ѝ, защото не ѝ е повярвал. Заявява му, че никога не го е предавала, но той го е направил, като се е оженил за друга.

Посланикът отива да иска пари от Акън в болницата. Излиза от хижата и вижда, че колата му я няма. Тибор е взел колата на посолството и заплашва посланика. Зад всичко това стои Акън.

Менекше е купила рокля на Мелек. Щом двете влизат в стаята, мащехата заплашва момиченцето, че ще нареже всичките ѝ рокли.

Гедиз настоява да разбере какво толкова се е случило, че Санджар не ѝ е повярвал. Наре му доверява, че нощта преди да избяга при Санджар е била изнасилена.

В миналото: На 18-тия рожден ден на Наре Санджар ѝ е изпратил пръстен. Посланикът обаче го изхвърля. Наре заявява на Акън, че ще се омъжи за Санджар и това е причината баща ѝ да захвърли пръстена. Наре показва на Акън билета, с който ще се върне в Турция, за да се омъжи за любимия си. Тогава Акън я насилва…

Като научава това, Гедиз направо откача. Вбесява се на посланика, че не е повярвал тогава на Наре…

Акън оправдава случилото се с това, че с Наре са били много пияни и че иска да се ожени за нея.  Тя отказва и моли баща си да извика полиция. Посланикът не вярва на дъщеря си.

Наре се е върнала в Турция и със Санджар са се оженили. Тя не е искала да каже истината на Санджар. Искала е да го предпази да не влезе в затвора. Когато Санджар разбира, че Наре е изнасилена, той я гони от селото, защото не ѝ е повярвал.

Гедиз настоява Наре да започне работа в техния холдинг.

Вечерта Санджар се прибира от работа. Яхия го пита дали е уредил проблема с работата на Наре.

Халисе прави забележка на Санджар, че не се прибира при жена си. Той отива да спи при Мелек. Момиченцето не му позволява да легне при него.

Санджар излиза от стаята на дъщеря си и се качва да спи на горния етаж.

Менекше е бясна, че отново е пренебрегната.

Елван също се опитва да вкара мъжа си в леглото. Яхия не иска и се мести да спи в стаята, където е легнал Санджар. Сестра им тихо се промъква и ляга между двамата си братя.

Посланикът посещава Акън в болницата. Моли го за помощ. Акън се съгласява. Изпраща посланика да отиде в посолството и да каже, че е дал колата на ремонт.

Мелек все повече се отдалечава от Санджар.

Гедиз буди Наре. Казва ѝ, че започва работа на мястото на родилката. Наре отказва.

Идва сестрата на Гюлсие – Дуду. Тя моли Санджар за работа. Момичето е завършило туризъм и Санджар я назначава.

Посланикът отива в посолството, но Тибор е дал показания срещу него. Отстраняват посланика от работа и го карат да напусне посолството.

Санджар води Дуду да започне работа, но вижда, че Гедиз е назначил Наре на мястото на родилката.

Санджар отново се спречква с Гедиз. Двамата се сбиват.

Гедиз казва на Санджар, че е влюбен в Наре и ѝ вярва безусловно. Санджар прекратява съдружието.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.