Тв новини

Утре (28-ми март) в „Наследство“ Яман вкарва злобен

Яман вкарва злобен доберман при Сехер, който захапва ръката ѝ, от която започва да тече кръв.

Сехер продължава да повтаря на Яман, че за нищо на света няма да се откаже от племенника си, който сестра ѝ е поверила на грижите ѝ на смъртния си одър.

Яман оставя Сехер заключена заедно с добермана, който връзва в непосредствена близост до нея. Животното лае неудържимо.

Икбал се преструва на загрижена за Сехер пред Яман…

Той обаче е категоричен, че лелята ще стои затворена, докато не се откаже от Юсуф.

Надим съобщава на Яман, че Сехер се е свлякла на пода и очевидно не се чувства добре. Той слиза в мазето и вижда как към нея се приближава отровен скорпион.

Яман се колебае дали да остави животното да ухапе Сехер смъртоносно, или да го стъпче. В крайна сметка решава да убие скорпиона.

Сехер идва на себе си и заявява на Яман, че дори никога да не излезе от тук, няма да се откаже от Юсуф.

Комисар Али се опитва да убеди чичо си Осман да му наеме личен асистент, който да му помага. Той обаче е категоричен, че се справя отлично и сам.

Яман нарежда на Недим да изпрати някой си Метин в котелното помещение. Мъжът нарежда на прислугата никой да не слиза в мазето.

Междувременно Сехер надниква пред ключалката и вижда как хората на Яман измъчват млад мъж. Лелята на Юсуф започва да вика за помощ.

Сехер вижда как Яман насочва пистолет към главата на мъжа (Метин) и възпроизвежда изстрел. Доберманът лае неудържимо.

Сехер е убедена, че Яман е убил младия мъж. Категорична е, че няма да остави в ръцете на такъв психопат. Сехер успява да укроти кучето, отвързва го и отключва вратата.

Фърат е потънал в мисли за Сехер и за малко не блъска преминаващ пешеходец пред погледа на комисар Али.

Сехер се промъква незабелязано в имението, за да спаси Юсуф. Запътва се към стаята му, но някой запушва устата ѝ и я отвежда.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.