Тв новини

Утре (27-ми юни) във „Вятърничав“ Зехра се отправя към


Зехра се отправя към конака Асланбей и започва да вика името на дъщеря си. Реян чува майка си и крещи за помощ, но Миран я заключва и отива при Зехра.

Жената зашлевява младежа и през сълзи го обвинява, че е предал доверието, което му е гласувала, обезчестявайки дъщеря й заради отмъщение. Настоява да й върнат Реян и насочва пистолет срещу Миран.

Той, от своя страна, й заявява, че при него Реян е в най-сигурни ръце. Безсилна Зехра пуска оръжието и проклина семейство Асланбей. От стаята си Реян не престава да вика майка си.

Миран се връща при Реян, а тя му казва, че е най-безскрупулният човек, когото познава. Разгневен Миран й припомня, че именно най-близките й са я предали в ръцете на Азат, за да я убие. Реян отвръща на Миран, че братовчед й никога не би й посегнал, като за малко не признава за чувствата му към нея.

Зехра се връща при Хазар и му споделя, че може би наистина при Миран дъщеря им е защитена. Хазар дава дума на съпругата си, че ще си върнат Реян.

Хандан нахлува в стаята на Ярен и я напада, че е виновна за всички нещастия, сполетели семейството им. Девойката обаче е решена, че ще направи Миран свой съпруг. Тя изпраща съобщение на Фърат с молба да й уреди среща с приятеля му.

През сълзи Зехра моли Хазар да избягат от Мидят заедно с дъщерите им.

Султан споделя с Азизе опасенията си, че Шадоулу ще си отмъстят за Реян чрез Елиф. Господарката обаче я успокоява, че планира да представи внучка си като дъщеря на прислужницата Есма.

През нощта Гьонюл влиза в стаята на Реян, докато тя спи, и започва да я души с възглавницата. Момичето успява да я обезвреди, без да види лицето й, и започва да вика за помощ.

Миран веднага идва в стаята, а уплашена Реян го прегръща и му казва, че някой се е опитал да я убие. Младежът събира целия конак и бесен пита кой е посмял да посегне на Реян.

Султан се намесва и заявява, че най-вероятно Шадоулу са нахлули в конака, за да убият девойката. Миран нарежда от тук нататък никой да не приближава стаята на Реян.

Азизе отива при Султан и Гьонюл и им заявява, че знае цялата истина. Отново ги предупреждава да не доближават Реян, а да оставят нещата в нейните ръце.

Миран връща Реян в стаята и й казва, че ще остане да я пази. Тя обаче твърдо се възпротивява и го предупреждава, че няма да заспи, докато той е вътре при нея. Миран излиза от стаята и сяда пред вратата…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.