Тв новини

Утре (27-ми юни) в „Не ме оставяй“ Ведат заявява на Зейнеп, че

Ведат заявява на Зейнеп, че официално иска Хюлия за своя съпруга. Девойката „дава“ майка си на баща си.

Тарък извършва домакинската работа, а Съла го наблюдава и му предлага да му помогне да приготви супата. Двамата са по-щастливи от всякога.

Междувременно, Керем е дотолкова гневен, че преобръща цялата къща с краката нагоре. Севда го наблюдава и крои планове как да го съблазни.

Джансу се чувства омърсена, след като е преспала с Бора.

Керем намира воала на Съла в градината. В това време при него идва Бусе, която го успокоява.

Докато Съла и Тарък обядват, някой звъни на вратата. Оказва се, че това е Къймет, която през сълзи им казва, че е била прогонена от Керем, след като се е „възпротивила“ на сватбата му с племенницата ѝ.

Арзу и Есин отиват на покупки в мола, където засичат Ведат, Хюлия, Зейнеп и Емре.

Есин полудява и се запътва гневна към Ведат и Хюлия. Зейнеп ѝ се нахвърля и се опитва да я прогони, но Ведат се намесва и заявява на бившата си жена, че ще се ожени за Хюлия.

Севда се приготвя да съблазни Керем, но когато влиза в имението, го вижда в прегръдките на Бусе.

Трогнат от „театралното изпълнение“ на Къймет, Тарък ѝ предлага да остане в къщата заедно с него и Съла.

Есин звъни на Джансу и я уведомява за предстоящата сватба на баща ѝ с Хюлия.

Джансу веднага тръгва към търговския център, заканвайки се да не позволи родителите на Зейнеп да се съберат отново.

Есин се опитва да убеди дъщеря си да не се разкрива (че може да ходи), но безуспешно. Девойката пристига в мола и за малко не бива забелязана от Арзу. Есин обаче успява да отвлече вниманието ѝ.

Мелтем се появява в дома на Тарък, държейки писмо от Аслан, в което той го моли да поеме грижите за болната му дъщеря.

Джансу вижда Зейнеп и Емре да се любуват един на друг до един от ескалаторите и бясна се насочва към тях. Есин се опитва да я спре, но безуспешно.

Тарък, Съла, Мелтем и Къймет заживяват под един покрив. Мелтем имитира „нервен срив“ и започва да разхвърля цялата къща. Къймет успява да я успокои, като я хваща за ръка и я дундурка, пеейки ѝ детски песни.

Със съдействието на Емре Ведат избира костюм за предстоящата церемония, а Зейнеп помага на майка си за сватбения ѝ тоалет.

Мелтем „бяга“ от къщата и излиза на шосето. Съла и Тарък тръгват след нея и я спасяват от преминаващ автомобил, който за малко не я блъска.

Тарък вика лекар, който да прегледа Мелтем. Младежът е категоричен, че тя трябва да бъде върната в психиатричната клиника, където да продължи лечението си.

Хюлия и Зейнеп се отдават на разкрасителни процедури.

Дженгиз се появява в дома на Есин с букет цветя за Арзу. Моли съпругата си да му прости…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.