Тв новини

Утре (27-ми юни) в „Мрежа от лъжи“ Арас посещава Асия и й казва, че


Арас посещава Асия и й казва, че е забравила пръстена. Асия отговаря, че й трябва време, за да уреди някои неща, най-вече с Али.

Арас й казва, че Али ще свикне с идеята, ако ги вижда заедно. Асия смята, че той не я разбира, защото няма деца. Арас я уверява, че ако приеме пръстена, ще е много щастлив, ако не – я моли да го задържи, тъй като го е купил за нея.

Волкан се обажда на Лейля и й казва, че е променил мнението си – иска да се съюзят, за да разделят Арас и Асия. Волкан вика Лейля в Текирдаг. Той я кара да оспорва развода.

Нил остава със Селчук цяла нощ, защото се чувства зле.

Гьонюл признава на адвокатката си, че не е напълно сигурна, че иска да се разведе.

Волкан води Али при Асия. Той й казва, че Али съжалява, а Асия го пита за кой път.

Волкан иска да обсъдят предложението за брак, но Асия му казва, че това не е негова работа, освен това няма хубави спомени от брака. Волкан й казва да спре това с Арас, преди да съжалява.

Бременността на Бахар е високорискова, но тя решава да роди, въпреки че е възможно да загуби живота си.

Кадир съобщава на Арас, че е уредил среща с Халюк.

Лейля посещава Асия и я поздравява за сватбата. Обвинява я, че е разрушила семейството й. Асия й напомня, че тя сама го е разрушила.

Али присъства на сцената и упреква майка си, че всички я обвиняват. Първо, Дерин, а сега и Лейля.

Асия му казва, че е виновна, защото не може да контролира какво правят останалите. Лекарката се извинява на сина си, че не е плакала, когато баща му й изневери, че се опитва да бъде силна след всичко и че иска да бъде щастлива. Али остава с отворена уста.

Волкан е изненадан, че Лейля е пристигнала толкова бързо. Тя го пита дали Али е съгласен, но Волкан й казва, че е против. Волкан предлага на Лейля да съблазни Арас, защото знае, че Асия няма да му прости, ако й изневери.

Арас посещава Халюк и двамата говорят за терена, който е принадлежал на Арас преди пожара, в който са загинали родителите му.

Халюк му казва, че е купил земята от чичо му, но се оказва, че той крие нещо.

Когато вижда, че не може да убеди Асия да се раздели с Арас, Али променя тактиката, започва да плаче и й казва, че се страхува, че Арас ще застане между тях и не иска да я загуби.

Асия го уверява, че никой няма да застане между тях.

Дерин оставя Зейнеп при родителите си и се връща у дома.

Асия излиза, а Волкан я разпитва къде отива.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.