Тв новини

Утре (27-ми януари) в „Опасно изкушение“ Ендер се среща с бащата на Мустафа


НА КРАТКО какво се случва в 123 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 27 януари 2022 (четвъртък) по bTV.

Зерин идва в дома на Алихан, уж за един ден, но с три куфара.

Ендер се среща с бащата на Мустафа, а той предлага интересна информация ако му плати.

Халит забранява на Йълдъз да идва в компанията.

Ендер пита Йълдъз, дали знае, че Зайнеп не е нейна сестра? А в същото време Мустафа казва истината на Зайнеп.

Ендер разказва на Халит, това което научи от Мустафа, разбира се като изопачава нещата, Йълдъз вместо да и благодари я заплашва.

Мустафа профуква всички пари, които му даде Ендер и се опитва да изнудва Халит.

Йълдъз пита Халит, дали знае, че на времето Ендер е въртяла и него и Кая?

Мустафа се заканва на Халит след като вижда, че е поставил полицай пред дома на Асуман.

Зехра и Джанер отиват на кино, но там срещат Емир и Лили, но двамата не се издават, че са заедно…

Кая и Ендер прекарват нощта заедно.


Зерин идва в дома на Алихан, уж за един ден, но с три куфара.

Зерин пристига с брат си и се извинява на Зайнеп, че ги е притеснила, но явно покрай вълнението, че брат ѝ най-сетне се е задомил и е станало лошо, но не е могла да откаже на Алихан, когато и предложил да остане у тях. В същият момент на врата се звъни и Зерин им казва, че е помолила да и донесат някой неща от вкъщи. Алихан и Зайнеп са изненадани защото хората на Зерин внасят три куфара, но и двамата няма какво да направят, само казват на домашната си помощничка да ги качи в стаята, която са приготвили за Зерин.

Ендер се среща с бащата на Мустафа, а той ѝ предлага информация ако му плати. Той разкрива, че е баща на Йълдъз и е убил бащата на Зайнеп.

Халит се прибира вкъщи и забранява на Йълдъз да идва в компанията.

Джанер се обажда на Зехра и се уговарят утре да се чуят и да излязат на по-кафе. -Боже, какво ми става? Поразен съм от Зехра! Влюбен съм в Зехра?! – говори си сам Джанер след като приключи разговора с нея и не може да повярва, че това се случва с него.

На другият ден Зайнеп, Йълдъз и Асуман пият кафе, а Асуман не може да повярва, че Зерин се е настанила при Зайнеп и Алихан. – Нека да си наеме някой да се грижи за нея! Богата е! Какво ви се е тропнала? – нервира се Асуман.

-Зерин е лепка. Влезе ли няма излизане! Виж колко години минаха, а тя още чака Халит – взема думата Йълдъз, а Зайнеп пита сестра си, какво да ѝ каже, за да я изгони.

-Ще кажеш, че сте младоженци и искате да останете насаме – дава съвет Йълдъз. Зайнеп отвръща, че не иска напрежение още първия ден. Асуман ѝ казва, че не е длъжна да живее със сестрата на съпруга си, която без това се бърка във всичко. Съветва я да не си мълчи, защото ще ѝ се качат на главата и да вземе пример от сестра си, която върти Халит на малкия пръст.

-Йълдъз ли го върти на малкия пръст – учудена е Зайнеп. – Добре да кажа, че се справям с него – пояснява Йълъдз.

-Ние с Алихан се обичаме и защо трябва да се справям с него – не разбира съвета на сестра си Зайнеп.

В този момент Йълдъз получава съобщение от Ендер, че спешно трябва да се видят, Йълдъз казва на майка си и сестра си, че трябва да се обади на Халит е става от масата. Йълдъз се обажда на Ендер и я пита, какво иска, а тя ѝ казва, че въпросът е личен и я чака вкъщи.

Джанер пита Ендер, която е в добро настроение, какво става, а тя го пита, дали осъзнава, че това, което ще се случи днес ще наруши цялото равновесие.

-След като Йълдъз иска да ме удава, нека се удави сама от собствената си кал – казва Ендер.

-Какво семейство само, от всичко си имат – отвръща Джанер, а Ендер му казва да се обади на Мустафа защото иска да говори с него. Ендер казва на Мустафа, че след като тя говори с Йълдъз, иска той да разкаже всичко на Зайнеп, а след това ще му даде парите.

Ендер пита Йълдъз, дали знае, че Зайнеп не е нейна сестра?

Йълдъз отива в дома на Ендер, а Ендер и казва, че отново са изравнили, защото двете знаят по една тайна една за друга, но на края тя ще спечели с гол в последната минута.

Ендер пита Йълдъз, дали знае, че Зайнеп не и е родна сестра. Йълдъз не разбира какво и говори, но Ендер продължава да говори, че не се е изненадала, защото със Зайнеп въобще не си приличат. Йълдъз тръгва да си ходи, като казва, че не и се слушат глупости, но Ендер я спира и заковава на място с думите:

-Твоят баща е убил бащата на Зайнеп!

-Какви си ги измисляш? – пита Йълдъз.

-Дали бих си измислила подобно нещо, според теб – отвръща Ендер и продължава – Много е болезнено да смяташ за родна сестрата, която всъщност ти е доведена.

-Стига Ендер!

-Вместо да ми благодариш, ти се сърдиш. Години на ред си се грижила за чуждо момиче, имайки го за своя сестра – казва Ендер, а Йълдъз не издържа и ударя плесница на Ендер и след това тичешком си тръгва.

-Тичай да прегърнеш доведената си сестра! В този момент баща ти ѝ казва истината – вика след нея Ендер и се хихика.

В същото време Мустафа отива при Зайнеп и ѝ казва, че той е баща на момичето, което има за своя сестра и той е убил нейния баща…

Зайнеп моли Алихан и Емир да махнат Мустафа от кабинета ѝ.

Мустафа крещи из офиса докато охраната го извежда, че той е убил бащата на Зайнеп, а Йълдъз и е истинска сестра.

Алихан пита Зайнеп какво става, но на нея и прилошава и той я слага да седне на дивана.

-Той казва, че е убил баща ми, а Йълдъз не ми е сестра – повтаря чутото Зайнеп и получава паник атака, а Алихан се опитва да я успокои.

Алихан предлага на Зайнеп да отидат при майка ѝ, за да говорят с нея, защото този човек може да лъже.

Йълдъз отива при майка си, а виждайки я как изглежда Асуман я пита, какво е станало?

-Мустафа, не е ли баща на Зайнеп? Само мой баща ли е? Говори! – губи търпение Йълдъз, а Асуман и отговоря, че не е могла да им каже. Йълдъз ядосана на майка си и ѝ казва, че вече няма майка и отива при сестра си.

Ендер разказва на Халит, това което научи от Мустафа и че Йълдъз я заплашва.

Ендер отива при Халит и му казва, че се е видяла с бащата на Йълдъз, защото той си е мислел, че чрез нея може да се добере до него, но е научила нещо много важно, което го засяга, че Зайнеп и Йълдъз не са сестри, а Зайнеп била дъщеря на мъртвия любовник на Асуман. Халит е изненадана от чутото.

-Халит, семейството на жената, за която се ожени е за жълтите страници, но изборът е твой. Аз искаха само да защитя Ерим и извиках Йълдъз да и разкажа какво знам, но знаеш ли какво направи, зашлеви ме и не стига това, ами ме заплаши, че ще излетя от компанията, защото съм имала любовна връзка с Кая.

Халит казва, че Йълдъз го е направила, защото е била ядосана, но след като Енедр си отива, той се усмихва и си казва: – Зашлевила те е, добре е направила!

Зайнеп отива при майка си, и след като разбира, че това, което каза Мустафа е вярно, ядосана си тръгва. Асуман иска да я спре, но Алихан, който е със Зайнеп и казва да ѝ даде малко време, защото в момента е много ядосана.

Йълдъз се обажда на Алихан и го пита къде са, защото Зайнеп не и вдига. Той ѝ казва, че Зайнеп въобще не е добре и ще я чакат на крайбрежната.

Зайнеп пита сестра си, защо не са ѝ казали, а Йълдъз и казва, че и тя сега е научила. Двете си казва, че не са заслужили всичко това и като се прегръщат си казват, че много се обичат и нищо няма да се промени за тях, защото винаги са били заедно, и завинаги ще останат сестри.

Ендер споделя на брат си – И така, какво ще стане, ако Йълдъз каже на Халит за Кая? Нищо! Защото аз му казах първа. Доволна е от себе си Ендер.

Йълдъз прощава на майка си.

Асуман идва в дома на Йълдъз, за да говори с нея, но пръв я вижда Халит и я вика в кабинета си, като и казва, че от нейните лъжи неговото семейство няма миг покой. Йълдъз страда в стаята си, а за състоянието на Зайнеп, дори не може да си помисли. Асуман се опитва да се оправдае, че не е казала, защото Мустафа е щял да ги нарани, а Халит и казва, че не Мустафа, а тя е наранила децата си.

-Повече няма да идвате тук, без предупреждение – казва Халит и ѝ казва да изчака в кабинета му Йълдъз.

Асуман казва на Йълдъз, че е дошла тук, защото не е можела да отиде сама при Зайнеп и я моли да отидат заедно. Йълдъз я пита, дали може да си представи в какво състояние е Зайнеп, заради нея.

-Какво можех да направя Йълдъз, как да ви кажа, че твоя баща уби бащата на Зайнеп, но наистина, вие ще сте по-добре без мен – казва Асуман и тръгва да излиза, а Йълдъз се чуди какво да направи хем ядосана на майка си, хем и е жал!

Асуман стига до стълбите.

-Мамо – вика след нея Йълдъз, а Асуман се връща и двете се прегръщат.

Халит се връща в кабинета и виждайки Асуман и Йълдъз да си говорят, каза – Вие още ли сте тук. Асуман му казва, че тъкмо си е тръгвала и става.

Йълдъз казва на Халит, дали знае, че на времето Ендер е въртяла и него и Кая?

Йълдъз и Халит отново се карат и тя му казва, че отново е минал на страната на Енедр, но знае ли, че навремето едновременно е въртяла и него и Кая. Но вече предупреден от Енедр, казва на Йълдъз да не си измисля глупости.

Джанер и Зехра излизат на кафе, а той я пита дали си има приятел, а тя му отговаря, че в момента няма кандидати.

-Не знам, дали ще съм на твоето ниво, но може аз да стана кандидат – казва Джанер.

-Може, разбира се, защо пък не – отвръща Зехра, а Джанер предлага довечера да отидат на кино, а тя приема.

Мустафа залага парите, които получи от Ендер и ги губи, но хората, на които дължи пари го преследват и той отива да иска от Халит, но той му казва, че му е дал достатъчно и няма да получи и стотинка повече.

Вечерта семейството на Халит и той са се събрали на вечеря, само Лила я няма и той пита къде и да и се обадят да се прибере веднага. Йълдъз го пита какво се е случило, а той ѝ казва, че баща ѝ е идвал за пари и го

е заплашил, но да не се притесняват, защото имат охрана. Йълдъз казва на Халит, че се притеснява за майка си, а той ѝ казва, че се е обадил да сложат патрулка пред дома ѝ.

Мустафа се заканва на Халит след като вижда, че е поставил полицай пред дома на Асуман.

Зехра и Джанер отиват на кино, но там срещат Емир и Лили, но двамата не се издават, че са заедно…

Кая отива да вземе Ендер за вечеря, но тя го кани да вечерят у дома, а след това прекарват нощта заедно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.