Тв новини

Утре (27-ми януари) в „Опасно изкушение“ Ендер и Кая извикват Йълдъз


Чаатай заблуждава майка си, че Хасан Али е болен и е с високо кръвно. Фериде се съгласява да отиде и да се погрижи за бившия си.

Седаи информира шефа си, че Фериде идва. Хасан Али бързо ляга на дивана и се прави, че му е зле.

Кая споделя с Ендер, че Хасан Али крие важни документи на фирмата.

Фериде и Хасан Али чуват по телевизията как Йълдъз е дала интервю и е заявила, че ще съди продуцентите и сценаристите, създали сериал за нейния живот.

Хасан Али бързо спира да се преструва и е бесен на снаха си. Вика Йълдъз и бързо я нахоква за поведението ѝ.

Ендер и Кая извикват Йълдъз в кабинета на фирмата. Споделят ѝ за документите, които Седаи и Хасан Али укриват.

Ендер и Кая подозират, че Хасан Али ограбва фирмата. Йълдъз решава да помогне на Ендер, тъй като и наследството на Халит Джан е в опасност.

Ендер съветва Йълдъз да вземе телефона на Хасан Али, за да му инсталират подслушващ софтуер.

Хасан Али се възмущава пред Кая как Седаи не му е дал пълния набор от документи. Обещава да го скастри и да изпълни заръката на адвоката.

Чаатай посреща във фирмата Фейза, с която са имали отношения преди шест години. Тя иска от него да я наеме на работа, тъй като с времето всички врати са се затворили за нея. Обяснява, че има 5-годишен син, който страда от Синдром на Аспергер.

Йълдъз се връща при Хасан Али и му се извинява. По-късно тя среща Фейза, а Чаатай ѝ обяснява, че е поискала помощ, защото детето ѝ е болно.

Зехра урежда да започне работа в същия фитнес, където е и Джанер.

Седаи предава на Кая отчета с месечните баланси на фирмата. Оказва се, че са подправени преди предаването им и показват, че фирмата е на загуба.

Чаатай споделя с майка си за Фейза и детето ѝ. Фериде не ѝ изнася, че старата любов на сина ѝ сега ще работи с него.

Фериде съветва Чаатай да не се оказва в неудобно положение, защото ситуацията с Фейза ще подразни Йълдъз.

Кая уверява Ендер, че тя присъства в бъдещите планове за живота му.

Йълдъз взима телефона на Хасан Али, докато той е с Чаатай и Фериде в гостната. Тя го дава на Джанер, който го предава на хакер.

Седаи информира шефа си, че важен човек му е звънял, но не е успял да се свърже с него.

Джанер бързо дава на Йълдъз телефона си, който е същият като на Хасан Али. В това време жена звъни и се оплаква на Хасан Али за работата в химическото чистене.

Хасан Али я нахоква и затваря телефона, без да се усети, че не е неговият.

Джанер отива да върне смартфона на Хасан Али на място, но Седаи го залавя. Братът на Ендер се измъква с това, че го е взел по погрешка. По пътя е забелязал и се е върнал, за да го предаде обратно.

Хасан Али споделя със Седаи, че работата му намирисва и според него Йълдъз се е съюзила с Ендер и Джанер и тримата замислят нещо. Нарежда му да хвърли телефона в морето и да му купи нов.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.