Тв новини

Утре (27-ми април) в „Бараж“ Назъм пита Бахар дали

Назъм пита Бахар дали всички обвинения срещу нея са верни. Бахар признава и му казва, че просто е искала да се отърве от Нехир, защото се е страхувала, че ще го загуби.

Тя му казва, че може да я напусне, ако иска, но ако той остане с нея, ще остане само ако наистина я обича. Ако остане, тя му обещава, че никога повече няма да направи подобно нещо.

Назъм й казва, че ще обсъдят това по-късно и след това завежда Мерт при Нехир и се извинява, че е поел попечителството над него.

Бахар разбира, че е бременна, но не казва на Назъм, защото не иска той да остане с нея само заради бебето.

Нехир и Мерт отиват да купят книги, а Мерт моли и Назъм да отиде с тях.

Бахар казва на майка си, че е бременна.

Тарък, Ибрахим и Захра изнасят тялото на Мерием, увито в килима. В коридора на сградата чуват шум, оставят тялото там и тримата се крият. После, когато отиват, тялото го няма.

Когато Тюляй вижда, че Назъм се връща с Нехир и Мерт, тя им казва, че не е нормално да прекарват време заедно, ако Бахар не е с тях и след това казва на Нехир да стои далеч от Назъм, защото той е женен, а Бахар чака дете от него.

Назъм отива да говори с Бахар. Нехир казва на Тюляй, че ще вземе сина си и ще си тръгнат. Тюляй се противопоставя и тогава Нехир й казва, че Мерт е син на Назъм.

Тюляй получава сърдечен удар и умира.

Всички присъстват на погребението й. Появява се и Азра.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.