Тв новини

Утре (26-ти юни) в „Вятърничав“ Заключена в стаята на Миран


Заключена в стаята на Миран, Реян вижда снимка от детството му, на която е заедно с родителите си.

Зехра звъни на мъжа си и го пита къде е дъщеря им. Хазар й отвръща, че Реян е добре. Всички в конака се подготвят за изписването на Гюл от болницата. Насух нарежда да се отнасят с малкото момиченце като с принцеса.

Джихан се опитва да убеди Азат да спре да се бори за Реян. В същото време Ярен се обажда на Фърат и му казва, че трябва да се видят, за да поговорят. Развълнуван, приятелят на Миран веднага си уговаря среща с братовчедката на Реян.

В болницата Хазар признава на Зехра, че е бил принуден да предаде Реян в ръцете на Миран. Успокоява я, че щом е скочил в реката след нея, значи няма да й навреди.

Миран моли Фърат да купи за Реян дрехи и обувки. Девойката захвърля покупките и моли мъжа си да се прибере вкъщи при родителите и сестра си. Миран обаче й отвръща, че ако сега я пусне, ще му я отнемат завинаги.

Братовчедката на Миран – Елиф, отива до прозореца на стаята, в която е затворена Реян, и разговаря с нея. Решена да й съдейства, девойката отива при братовчед си и го обвинява, че държи насила едно невинно момиче.

Хазар, Зехра и Гюл се завръщат в конака. Малкото момиченце веднага търси кака си Реян и заявява, че няма да се храни, докато не я види.

Джихан се извинява на Хазар за това, че е наредил да убият дъщеря му, като се опитва да го убеди, че е постъпил правилно. Азат дочува разговора им и веднага се нахвърля на баща си. Джихан, от своя страна, го заставя да се откаже от братовчедка си, а Азат заплашва да се самоубие.

Ярен успява да се измъкна от имението и обядва с Фърат. Пред приятеля на Миран тя проявява престорена загриженост за братовчедка си, а Фърат я успокоява, че Реян и Миран са заедно в конака Асланбей и са добре.

През сълзи Ярен моли Фърат да му съдейства да се види с Реян. Приятелят на Миран обаче й отвръща, че това е невъзможно. В процеса на разговора Фърат се изпуска пред Ярен, че Гьонюл е законна съпруга на Миран.

Есма носи храна на Реян, а момичето моли прислужницата да използва телефона й, за да се обади на малката си сестричка. Миран обаче влиза в стаята и отново заключва любимата си.

Реян не може да се примири, че трябва да яде от храната на врага, и не сдържа сълзите си. Миран я наблюдава тайно през прозореца.

Гюл твърдо отказва да се храни, докато не се види с кака си Реян. Хандан се изнервя от капризите на малката госпожица.

Ярен се прибира у дома и съобщава пред всички, че Миран е женен за Гьонюл. Заявява, че Реян е заключена в конака на Асланбей. Азат веднага тръгва натам, а на Насух му прилошава. Хандан пада на колене пред сина си и го моли да не пожертва живота си.

Когато разбира, че дъщеря й е в дома на врага, Зехра веднага тръгва към конака Асланбей, решена да си върне Реян на всяка цена.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.