Тв новини

Утре (26-ти януари) в „Опасно изкушение“ Алихан е излъгал Зайнеп, че


НА КРАТКО какво се случва в 122 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 26 януари 2022 (сряда) по bTV.

Кая разбира, че Ерим не е негов син, а Ендер разбира за ДНК теста и е много ядосана на Кая.

Алихан е излъгал Зайнеп, че заминава за Китай, за да може тайно от нея да организира сватбата им.

Ендер си спомня за сина, от който се е отказала в миналото.

Джанер и Зехра прекарват заедно нощта след сватбата на Зайнеп и Алихан.

Йълдъз научава, че в миналото Кая и Ендер са били влюбени.

Кая не може да разбере, защо Ендер е отказала бизнес-сделката с Неслихан.

Йълдъз намеква на Ендер, че знае някой неща за миналото ѝ.

Ендер признава на Джанер, че има още един син.

Ендер подкупва Тюлин, за да не каже истината на Йълдъз за връзката ѝ с Кая.

Мустафа разбира, че Ендер мрази Йълдъз, затова решава да се срещне с нея.

Алихан кани Зерин да пренощува в новия им дом със Зайнеп.

Кая разбира, че Ерим не е негов син, а Ендер разбира за ДНК теста и е много ядосана на Кая.

Кая се чуди, дали да отвори плика с резултата от ДНК теста. Замисля се и го отваря…, но на врата се чука и отива да отвори:

-Дойдох да поговорим – усмихва се срещу него Ендер, а Кая не помръдва, тя го поглежда от горе до долу и вижда, че в ръката държи лист.

-Да не би… – казва Ендер и грабва листа хартия от ръката му и го преглежда като ядосана влиза в стаята и го пита, дали е щастлив и дали му е олекнало?! И добавя, че и е забил нож в гърба!

-Исках, само, да знам истината – оправдава се Кая. -Ето научи я! – ядосана е Ендер и хвърля листа към него… и го пита как е направил този тест, а той ѝ казва, че в офиса Ерим е пил лимонада и изпратил чашата за тест…

Ендер му казва, че ги е използва с Ерим, а Кая ѝ отвръща, че е искал само да научи истината. Ендер му казва, че сто пъти му е казала, че Ерим е син на Халит, а Кая я прекъсна като ѝ казва, че не е била сигурна. Ендер го обвинява, че е планирал всичко, а тя е взела, че му се е вързала, дори е дошла да поговорят и тръгва да си ходи, но Кая я хваща за ръката и моли да не си тръгва и ѝ обещава да оправи нещата.

-Това не може да се поправи, защото след като не ми повярва, това означава, че никога повече не трябва да ти се доверявам! – казва Ендер и си тръгва.

Утре (26-ти януари) в "Опасно изкушение" Алихан е излъгал Зайнеп, че

Алихан е излъгал Зайнеп, че заминава за Китай, за да може тайно от нея да организира сватбата им.

Действието на сериала се пренася на сватбата на Алихан и Зайнеп.

Зайнеп казва на Алихан, че това с Китай много я е разтревожило, а Хакан казва, че им е трябвало време, за да организират всичко без тя да разбере. Зайнеп му казва, че много добре е играел и се обръща към сестра си, че и тя я е заблудила, а Йълдъз отговаря, че е разбрала за изненадата в последния момент.

-До последно не казах на никой за изненадата – казва Алихан.-Добре, че не ми каза, защото не мога да върша нещо зад гърба на хората, нали Халит – обръща се Йълдъз към мъжа си, а той както и останалите само се усмихват.

Ендер си спомня за сина, от който се е отказала.

Ендер се качва в едно такси и си спомня, как след като е родила, пита медицинската сестра, дали е момче или момиче?

-Нали ще го дадеш за осиновяване, Ендер! Какво значение има? Момче е! – отговоря сестрата. Ендер моли сестрата да и го покаже, а тя ѝ го дава да го подържи като казва да се сбогува с него! Ендер целува бебето, а то започва да плаче и Ендер също…

Спомняйки си, Ендер отново се разплаква…

Джанер и Зехра прекарват заедно нощта след сватбата на Зайнеп и Алихан.

На сутринта Йълдъз се обажда на Емир и го пита къде е, а той ѝ отговоря, че още е в хотела, в който Алихан ги е настанил след сватбата. Йълдъз му казва, че го чака след 30 минути на мястото, на което са се уговорили. Ерим ѝ казва добре и чука по вратата на стаята, в която е Джанер.

Джанер открехва вратата, а Емир иска да нахлуе вътре, но Джанер му казва, че не може да влезе, защото е гол.

-Какво правиш? Защото и снощи не ми отвори! – пита Емир, а Джанер му казва, че е спял. Джанер му казва, че отива да си вземе душ и затваря на Емир.

След което разбираме, че Джанер е прекарал нощта със Зехра.

-Джанер, това което стана снощи беше грешка, нали така – казва Зехра, а Дженер казва, че е така и няма нужда да го обсъждат…-Джанер, няма ли това да развали приятелството ни – пита Зехра.

-Няма и без това не бяхме, чак толкова близки – отвръща Джанер, а Зехра се облича и напуска стаята му.

Йълдъз научава, че в миналото Кая и Ендер са били влюбени.

Йълдъз и Ерим се срещат в стария квартал на Ендер, а тя го лъже и му казва, че задачата му днес е да я пази. Йълдъз първо се среща с кмета на квартала, като му казва, че търси свои близки, които са живеели тук преди 20 год., а той и казва, че нещата в квартала много са се променило и много хора вече не живея тука, но може да попита шивача, който живее повече от 20 год. в този район. Шивачът не си спомня за Ендер, но си спомни за Кая, който много е помагал на хората от квартала, но казва на Йълдъз, че жена му може да знае повече и отива да я повика. Съпругата на шивача казва на Йълдъз, че между Ендер и Кая е имало голяма любов, но не се е получило, защото родителите на Кая не са харесвали родителите на Ендер и тя е страдала, заради тях.

Кая не може да разбере, защо Ендер е отказала бизнес-сделката с Неслихан.

В компанията Кая отива при Ендер и ѝ казва, че е разбрал от Неслихан, че е отказала да работи с нея и я пита защо, мислел, че е тази работа е била важна за нея.

-Не толкова, за да потъпквам принципите си! – още е ядосана Ендер.

-Не преиграваш ли? Това беше бизнес-сделка, с която компанията ти щеше да се прочуе по света! – отвръща Кая.

-И ти си този, който ми осигури тази сделка, нали? – пита Ендер, а той и отговоря, че е бил само посредник, а Ендер му отвръща, че за нея е приключила. Кая тръгва да си ходи, а Ендер му казва, че ако Ерим го потърси, трябва да му каже, че повече няма да се виждат!

-Защо? – пита Кая, а Ендер го пита, дали не е приключил с Ерим?

Кая отива при нея и ѝ казва, че го разбрала погрешно, защото той е опознал и обикнал Ерим, и дори да не е негов син, той пак иска да го води на концерти, мачове…

-Не може, защото аз като негова майка, няма да го допусна! Ясно! – категорична е Ендер.

-Добре – казва Кая и излиза.

Йълдъз намеква на Ендер, че знае някой неща за миналото ѝ.

Йълдъз пристига в компанията и се среща с Ендер и ѝ казва, че сестра ѝ и Алихан са се оженили и тъй като Алихан и Халит са вече заети, тя трябва да си потърси друг мъж или някой любовник, който може да е наоколо.

-Какво намекваш? – пита Ендер и започва са панира.

-Старата любов ръжда не хваща! – смее се Йълдъз и си тръгва от кабинета на Ендер.

Бясна Ендер нахлува в кабинета на Кая и го пита, дали е казал на Йълдъз нещо за тях, а той отговаря, че разбира се, че не. Ендер му казва, как може тогава да идва при нея и да ѝ прави намеци. Кая казва, че на никой не е споделял за миналото му с нея, затова тя да ходи да провери, хората на който е разказвала. Ендер му казва, че може да е неговата стара приятелка Тюлин и ако го е направила ще я унищожи, защото няма да позволи, заради грешка в миналото, да загуби сегашното си положение!

-Само това те тревожеше още от самото начало, Халит да не разбере, че сме били любовници, когато си започнала връзката си с него! – ядосва се Кая

Ендер признава, че има още един син.

Вечерта Ендер казва на Джанер, че трябва да спрат по някакъв начин Йълдъз да не се рови в миналото ѝ, защото има неща, който той не знае.

-Джанер, аз имам син – казва Ендер.

-Да, знам, аз съм му вуйчо – отвръща Джанер, но гледайки сестра си пита: – Какво не е ли, Ерим?

Ендер му казва, че не е. Джанер я пита, къде е това дете, а тя му отговаря, че не знае. И през сълзи се опитва да му обясни, че е била много млада, без пукната пара и съвсем сама, а и по онова време, той самия е бил дете.

Дженер е изненадан и казва на сестра си, че това дете вече е голям мъж и вместо да се ровили за Йълдъз, да са го потърсили него. Ендер му казва, че го е търсила и е открила акушерката, но не и е казала, къде е семейството…, а сега тя е мъртва и не знае къде е дадено детето, плаче Ендер и прегръща брат си. Ендер споделя на брат си, че е забременяла от Кая, но той я е изоставил, а докато събере пари за аборта, станало твърде късно и тя е била принудена да роди бебето, а след това сестрата я е уговорила да го остави…

-Како, защо не каза на Кая за това? – пита Джанер.

-Нямах му доверие, защото ме остави и замина – отговаря Ендер, а Джанер я пита на колко години е това дете, а тя му отговаря, че на 23 и трябва да го намерят преди Йълдъз, защото ако тя го намери, последствията ще са ужасни!

Мустафа разбира, че Ендер мрази Йълдъз, затова решава да се срещне с нея.

Ендер е подкупила Тюлин, за да не каже истината на Йълдъз за връзката ѝ с Кая, а след това я кара да отиде и каже на Халит, че честите посещения на Йълдъз при нея я притесняват, защото колегите ѝ си мислят, че клюкарстват.

Алихан кани Зерин да пренощува в новия им дом със Зайнеп.

В новия дом на Алихан и Зайнеп, Асуман и Зерин спорят за антиките от бащата на Алихан, който Зерин донесе и чеиза, който пък донесе Асуман. Зайнеп е седнала на едно от стъпалата и ги наблюдава, как двете спорят, идва Алихан и казва на Зайнеп, че отива в офиса, защото не може да слуша тези разправии.

По-късно Алихан се обажда, за да каже на Зайнеп, че отива в болницата, защото след като Зерин си е тръгнала от тях, не се е почувствала добре, но да не се притеснява, защото не е нищо сериозно. Зерин е притеснена, че може да се случи нещо лошо като остане сама, затова Алихан и предлага да дойде да пренощува в новия им дом със Зайнеп.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.