Тв новини

Утре (26-ти февруари) в „Доктор Чудо“ Ето какво ще видим

Белиз настига Ферман и опитва да му обясни, че между нея и Танжу няма нищо. Упреква го, че не я допуска до себе си. Двамата се скарват и не стигат до никакъв консенсус.

Ферман вижда, че Гюлин плаче. Гюлин отвръща троснато, че ѝ е писнало всичко да ѝ викат. Ферман ѝ се извинява.

Назлъ и Али отиват в депото и пресъздават ситуацията с пребития Джанер. Откриват, че момчето е вдишало смола, която е предизвикало възпаление на белия дроб.

Вуслат упреква Ферман, че не е дисциплинирал асистентите си, които влиза и излизат от болницата, когато пожелаят. Вуслат дава случая на Джанер на Мухсин.

Али и Назлъ разказват на Ферман какво са открили и тримата отиват при Вуслат, която се съгласява да направят всички тестове на Джанер.

Мухсин заявява, че ще оперира веднага Джанер, а Али му обяснява, че е грешка, защото първо трябва да намалят абцеса в мозъка.

Танжу е разочарован от внезапното напускане на Демир. Дорук обещава на Танжу да не го изоставя, както е сторил Демир.

Ферман, Назлъ и Али измислят план и отвличат вниманието на Селви и Ачеля, които подготвят Джанер за операция.

Али отмъква пациента и заедно с Назлъ и Ферман охлаждат мозъка на младока, за да убият всички бактерии и да намалят оттока.

Мухсин влиза в операция и вижда, че стаята е празна. Али го води при Джанер и му доказва как с Ферман и Назлъ са премахнали инфекцията от мозъка.

Мухсин заявява на Али, че го иска на интервенцията на Джанер. Показва му нагледно как може да борави по еднакъв начин и с двете си ръце, докато оперира.

По-късно Мухсин извиква Али в столовата на болницата и му казва, че двамата много си приличат. Допълва, че той няма предразсъдъци спрямо него, както другите, и двамата могат много да научат един от друг.

Предупреждава го обаче, че ако още веднъж похити негов пациент, ще посвети цялото си време, за да превърне живота му в ад.

Мухсин дава време на Али да помисли и да вземе решение дали ще е негов враг или приятел, защото в болницата няма място за двама доктори-чудо.

Назлъ подстрекава Али, че той е единственият лекар чудо.

Али се връща при Мухсин и му обяснява, че не е нужно да се конкурират, защото тук не е мястото за това. Допълва, че всички се подкрепят и му предлага и той да се присъедини към тях.

Мухсин отвръща, че Али го е яд, че той е дошъл в болницата и го е надминал в медицината. Съветва го или да се примири, или да върви срещу него. Али заявява, че няма да се подчинява на заповедите му.

Дорук пристига на работа и среща Мусти, с когото са служили в армията. Дорук смята момчето за мъртво и се изненадва.

Мусти се чувства зле и губи съзнание, а Селви моли Дорук да се съвземе и да му помогне.

Дорук получава силни болки в главата, но бързо успява да ги преодолее и се заема с Мусти. Този път успява да спаси живота на приятеля си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.