Тв новини

Утре (26-ти август) в „Нашата история“ ДНК тестът потвърждава, че..

Старите клиенти на кафенето се карат със студентите. Туфан вижда, че оборотът е нараснал и успява да сдобри двете страни.

Фикри настоява да отидат и да вземат парите от застраховката. Баръш и Филиз не са съгласни, но Фикри не се отказва.

Джемил е щастлив, че Чичек е отвърнала на чувства му. Той си мечтае да се оженят.

В лекарския доклад се казва, че детето е било бито. Майката и бащата идват в участъка. Мъжът е пил и се нахвърля върху жена си. Полицаите го арестуват.

Жена разказва, че след като жертвата изяде поредната порция бой, тя се ядосва и започва да бие бебето.

Сафие се съгласява да подаде жалба срещу съпруга си.

Филиз научава, че Нихал не е заминала, и вдига скандал на мъжа си. Баръш обяснява, че е пратил сестра си да работи като детегледачка на Саваш, за да научава какво мисли бившата му.

Филиз се вбесява и излиза. Фикри я издебва и пак подхваща темата за парите от застраховката.

Филиз се обажда в застрахователната компания и заявява, че ще отиде да вземе застраховката.

Баръш си мисли, че жена му също е превъртяла.

Фикрет и Кираз виждат амбулантен търговец да продава лекарство, което лекува всичко на децата в училище, но нямат пари. Успяват да убедят търговеца да ги наеме на работа.

Филиз продължава да се държи с Баръш все едно е луда. Предлага му, като вземе парите, двамата да отидат на меден месец в Париж.

ДНК тестът е излязъл и се оказва, че Мерве и Баръш са наистина брат и сестра. Той ѝ обещава, че ще я приеме като родна сестра.

Мерве му разказва живота си. Баръш обещава да намери Сервет.

Собственичката на жилището, където живеят Баръш, Мерве и Филиз, им съобщава, че трябва да го освободят, защото скоро ще събарят сградата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали