Тв новини

Утре (26-ти април) в „Черно-бяла любов“ Жулиде сяда на масата на


Жулиде сяда на масата на закуска и не се впечатлява от хапливите коментари на Хандан. За да подразни Жулиде, Хандан нарочно обърква името ѝ.

Идил се свързва с Джунейт и двамата си уговарят среща вечерта.

Жулиде моли Хюлия за извинение, че се е държала грубо с нея по-рано.

Аслъ разбира, че Йетер, Суна и Ийт вече знаят за бебето.

Ферхат взима Ийт от дома му, а хора на човека с провалената сделка следят къщата на прокурора и забелязват жена му Суна.

Жулиде подслушва разговора на Йетер и Гюлсюм и научава за извънбрачното бебе на Джунейт. След това влиза при тях двете и им се представя вежливо.

Ийт е много щастлив, щом научава новината, че Аслъ не е абортирала. От радост той черпи всички в заведението и обяснява на Ферхат какво му предстои да изживее с бременна жена.

Намък отива при съдружника си и му обяснява, че има предател сред хората му, защото е издал на Ийт за прекарването на стоката. Мъжът отвръща, че ще намери къртицата и ще се разплати с прокурора, а Намък трябва да му върне загубите до седмица или ще умре.

Ийт звъни на жена си и ѝ съобщава хубавата новина за бебето на Аслъ и Ферхат.

Суна вика Йетер в дома си да пият чай. Там ѝ разказва, че ще става баба. Йетер се вълнува, че ще има още един/една внук/внучка.

Ийт се шегува с Ферхат, че по време на бременността Аслъ ще поиска да изяде и него, защото постоянно ще е гладна.

Ферхат оставя Ийт и се прибира в имението. Казва на Аслъ веднага да се приготви, защото отиват на видеозон.

Жулиде се сприятелява с Вилдан и успява да я развесели със смешките си. Накрая я пита за мъжа ѝ, а Вилдан отвръща, че не желае да говори за него, защото го смята за мъртъв.

Джунейт разказва на Азат, че Намък е настъпил по крака важна фигура от мафиотския бранш.

Гюлсюм излиза и се среща с Абидин. Обяснява му, че се е чувствала добре в прегръдките му и отново се сгушва в него. Накрая двамата се хващат за ръце и вървят по улицата.

Ферхат се вълнува, щом чува ритъма на сърцето на нероденото.

Хандан заявява на Йетер, че Гюлсюм не е виновна, че е станала такава, тъй като именно Йетер я е възпитала за мъжете.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.