Тв новини

Утре (24-ти юли) в „Не ме оставяй“ Лейля държи сметка на


Лейля държи сметка на Айшегюл защо е скрила от нея, че Мелтем ѝ е звъняла. Умолява я да не се занимават повече семейство Саяр, след което се заключва в стаята си.

Сехер настоява Арзу да не предизвиква Орхан, за да наранят по този начин допълнително Тарък.

Шофьорът Джихан откарва Орхан (Рамиз) до имението на Саяр, където той е посрещнат от Арзу. Тарък се присъединява към тях и кани Орхан в дома си.

Фирузе се връща у дома и разбира от Айшегюл, че Лейля се е заключила в стаята си. Успява да отключи и установява, че девойката я няма, а прозорецът е отворен.

Айшегюл е убедена, че Лейля се е отправила към имението на Саяр… Умолява Фирузе да последва дъщеря ѝ. Задъхва се и ляга безпомощна на дивана.

Лейля наистина се е отправила към имението на Саяр и започва да блъска по входната врата. В този момент там се появява Фирузе, която извиква името ѝ.

Тарък дочува, че някой тропа по вратата, и става да отвори. Отвън обаче няма никого.

Оказва се, че Фирузе е съобщила на Лейля, че майка ѝ не се чувства добре, и я е отвела със себе си преди Тарък да отвори.

В отсъствието на Тарък на масата, Орхан предупреждава на Арзу, че я държи в ръцете си и тя не бива да се отнася грубо с него.

Тарък се връща на масата и забелязва, че Арзу гледа Рамиз с нескрита неприязън.

След вечерята Тарък изпраща Рамиз, като го кани отново да гостува в дома на семейството му.

Айшегюл разкрива на Леман, че страда от неизлечимо кардиологично заболяване.

Тарък упреква Арзу за отношението ѝ към Рамиз. Напомня ѝ, че той е негов бизнес партньор, и трябва да показва поне малко уважение.

Осъзнавайки, че здравословното ѝ състояние се влошава с всеки изминал час, Айшегюл решава още на следващия ден да отиде при Тарък и да му признае истината, с молба да се погрижи за дъщеря им след нейната смърт.

На сутринта, тайно от Лейля, Айшегюл се отправя към офиса на Тарък. Хората на Мелтем тръгват след нея.

Джихан закусва заедно със своя брат – Йомер – младото момче, което предложи помощта си на Айшегюл и Лейля преди няколко епизода.

Тарък и Айшегюл се срещат… Той обаче я информира, че има има среща, и ѝ предлага да се срещнат в парка след два часа.

Мелтем е уведомена за срещата на Тарък и Айшегюл… Какво ли ще предприеме?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.