Тв новини

Утре (24-ти октомври) в „Откраднати мечти“ Ето какво ще видим

Левент звъни на Мерием, решен да ѝ признае чувствата си. Телефонът на девойката обаче е вдигнат от Дурмуш, който предупреждава Левент да не притеснява дъщеря му.

Бедрие подхвърля пред майката и бабата на Айше, че Джемил е изключително близък със своята стара позната Оя.

Текин вика Нургюл в офиса си, но Мелис я изпреварва. Злодейката иска обяснение от Текин защо Нургюл и Йомер не са заминали за Германия.

Текин изтъква пред Мелис, че Мерием няма да може да продължи живота си без малкото си братче. Мелис го прекъсва и го пита какво ще стане, щом Левент научи, че Левент е негов син.

В този момент Нургюл приближава офиса на Текин и дочува думите на Мелис. Мнимата майка на Йомер остава шокирана, щом научава истината…

Нургюл се явява пред Текин, но се преструва, че не е чула нищо от разговора му с Мелис. Текин заставя Нюргюл да убеди Мерием да заживеят заедно с Йомер в къща, която им е наел.

Щом излиза от офиса на Текин, Нургюл веднага звъни на сестра си и я моли веднага да замине за Германия заедно с бебето.

Мелис забелязва близостта между Бахадър и Аслъ. Опитва се да разбере къде са били.

Левент сънува, че Мерием го моли за помощ. Щом се събужда от кошмара, получава обаждане от Нургюл, която му предлага да му доведе Йомер.

Айше се измъчва от близостта между Джемил и Оя. В същото време Джемил осъзнава, че се е влюбил в съпругата си. Чуди се как да ѝ признае.

Нургюл е твърдо решена да разкрие истината на Левент…

Левент се запътва към колата си, но е пресрещнат от Мелис, която го пита къде отива. Младежът ѝ съобщава, че има среща с Йомер.

Междувременно и Нургюл разбира, че Левент, Мерием, Нургюл и Йомер имат среща на кебапчийницата. Веднага докладва на Текин, а той нарежда на Доган да му доведе Нургюл.

Доган отвежда Нюргюл преди появата на Левент. Мнимата майка на Йомер се опитва да заблуди Текин, че Левент й е позвънил и е настоял да види малкия.

В този момент Нюргюл получава обаждане от Селма. Текин я принуждава да отговори, като включи високоговорителя.

Мелис забелязва, че Аслъ разглежда снимките си с Бахадър от фестивала на хвърчилата. Тайно взима апарата ѝ и ги разглежда, но Аслъ я хваща.

Щом идва на кебапчийницата, Левент прегръща Йомер и подарява букет на Мерием със специално послание.

Айше вижда Оя в кабинета на Джемил. Дочува как двамата разговарят за признаване на чувства.

По телефона Селма съобщава на Нургюл, че тя и бебето вече са в самолета. Пита я кога ще дойде при тях в Германия.

Силно афектиран от предателството на Нургюл, Текин насочва пистолет срещу нея. Заплашва я, че ще убие нея, сестра ѝ и бебето ѝ, ако си позволи да се отметне и да замине.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.