Тв новини

Утре (24-ти ноември) в „Доктор чудо“ В спешното карат пациенти след катастрофа


Ферман решава да се довери на Назлъ и поставя лекарство в стомаха на г-н Вели.

Гизем започва да се усмихва.

Назлъ съдейства Вели да се види с децата си.

Комисията е взела решение за Назлъ. Гюнеш получава предупреждение, а Назлъ порицание.

Белиз благодари на двамата асистенти, че са защитили болницата. Адил ги предупреждава, че при следващо провинение болницата няма да ги предпази.

Ферман казва на Белиз, че иска да говори с нея. Тя си мисли, че той ще ѝ направи предложение за брак.

Демир прави подарък на Ачелия. Тя също му подарява шапка.

Назлъ благодари на Али за подаръка. Предлага му да го научи да танцува.

Назлъ съобщава, че е получила порицание. Али подскача от радост, а момичето го пита кой е върнал усмивката ѝ. Али се съгласява да научи танците от видеоклип, показан му от нея.

Ферман признава на Белиз, че е избрал Назлъ вместо болницата. Белиз го пита защо. Смята, че заради Назлъ Ферман е пожертвал нея.

Ферман обяснява, че Назлъ е негова асистентка и той трябва да я обучи. Белиз отговаря, че след баща ѝ на него е имала най-много доверие. Ядосва се и напуска кабинета на лекаря.

Али се хвали на Адил, че за първи път е танцувал с Назлъ. Не се е уплашил и не е избягал, когато я е притиснал близо до него.

В спешното карат пациенти след катастрофа. Танжу взима Демир и Назлъ, за да ги посрещнат.

Жената, която са докарали, е бременна. Тя има вътрешен кръвоизлив.

Али иска Ферман да сподели радостта му, но лекарят го отрязва. Двамата отиват при дете със синдром на Фредерик, а именно наследствена умствена изостаналост. Момчето има нужда от операция.

Жената получава усложнение по време на интервенцията и се налага Танжу да премахне плода. Съобщават на съпруга ѝ, че са прекратили извънматочна бременност. Оказва се обаче, че мъжът е безплоден и не може да има деца…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.