Тв новини

Утре (24-ти март) в „Черно-бяла любов“ Аслъ и Ферхат отиват

Аслъ и Ферхат отиват във вилата край морето, където водят поредния спор. Ферхат показва другото си лице, като я прегръща и не я пуска, а след това я целува страстно. Двамата прекарват нощта заедно.

Идил влиза в стаята на Йетер и я предизвиква. Йетер я хваща за косата и я изхвърля. Бременната използва случая и нарочно се хвърля по стълбите, крещейки името на опонентката си.

Малко момче среща Айхан на улицата и ѝ дава писмо, в което пише, че ако желае, може да разбере истинската история за смъртта на майка си.

Ферхат заспива, а Аслъ му пише прощално писмо и оставя халката си на шкафа, след което напуска вилата.

Абидин иска ръката на Гюлсюм от Ийт, който е изненадан от въпроса.

Ферхат отваря очи и прочита бележката от жена си. Излиза навън и започва да я търси.

Непознат мъж спира Аслъ насред улицата и я сваля. Тя го удря по лицето и го гони.

Ферхат настига лекарката, а тя му отвръща, че ѝ е писнало от отношението му. Упреква го, че вместо „Обичам те“ ѝ нарежда да се качва в колата.

Ферхат отново ѝ казва „Качвай се в колата“ (Обичам те), а тя му отвръща „И аз теб“.

По пътя двамата отново спорят, а тя му изкрещява директно, че е влюбена в него. Той отговаря, че от това се страхува.

Аслъ му нарежда да спре колата, иначе ще скочи в движение. Ферхат се разсейва и двамата излизат от пътя, блъскайки се в дърво.

Айхан получава съобщение от Аслъ да я вземе и ѝ праща местоположение. Адвокатката стига мястото, но не намира никого.

След катастрофата непознат мъж спира и ограбва каквото има в колата на Ферхат.

Идил плаче и се преструва, че Йетер е опитала да убие бебето ѝ.

Ийт дава благословията си на Абидин и Гюлсюм. Последните двама си тръгват, а Суна кара мъжа си да настигне Гюлсюм, да я прегърне и да ѝ покаже, че я обича и подкрепя.

Прокурорът слуша съпругата и се затичва след Гюлсюм, сгушвайки се в нея и казвайки ѝ, че я обича. След това я целува по носа. Суна и Абидин гледат умилени сцената между брат и сестра.

Аслъ се събужда в непозната къща до Ферхат. Среща Сехер и Гюлшах – свекърва и снаха, които са ги спасили след удара с колата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version