Тв новини

Утре (23-ти юни) във „Вятърничав“ Реян е на път да си тръгне


Реян е на път да си тръгне от къщата, но Миран я спира и й казва, че е опасно. В това време Хазар пристига там, а Реян започва да вика баща си.

Миран запушва устата на любимата си и я отвежда в една от стаите. Хазар ги открива и насочва пистолета си към Миран.

Джихан звъни на Хазар и му казва, че с Насух идват към него. Бащата на Реян е принуден да остави дъщеря си в ръцете на Миран и им помага да избягат, за да не бъдат убити.

Насух пристига в къщата и пита сина си къде е Реян. Хазар му признава, че й е помогнал да избяга с Миран, за да спаси живота й, а баща му го зашлевява и нарежда на хората си да настигнат двамата млади.

Насух и Джихан заповядват Реян и Миран да бъдат убити веднага щом бъдат намерени. Хазар не може да повярва, че брат му иска смъртта на племенницата си.

Човекът на Насух настига Миран и Реян и насочва оръжие срещу Миран. Казва на Реян да бяга и се оттегля. Фърат забира приятеля си и съпругата му с колата си. Азат тръгва след тях, решен да убие Миран.

Миран внезапно прокървява и загубва съзнание, а Реян се опитва да го свести. В това време Азат препречва автомобила на Фърат с насочен пистолет. Той обаче го подминава с бясна скорост.

Азизе се опитва да се свърже с внука си, но безуспешно. В това време Миран взима Реян на ръце и я вкарва насила в конака Асланбей. Заявява пред цялото семейство, че от тук нататък тя ще живее заедно с тях. Всички остават шокирани.

Гьонюл изпада в нервна криза и тръгва да гони Реян, но Азизе я спира и й заявява, че това е волята на Миран.

Реян веднага разпознава госпожата, захвърлила я на площада в Мидят, и уплашена тръгва да бяга от конака.

Миран хуква след съпругата си и се опитва да я успокои, но внезапно тя припада. Младежът откарва Реян в спалнята си, слага я да легне и я заключва, а след това отива да търси сметка от Азизе за позорната постъпка.

В това време Гьонюл взима нож и го забива във вратата на спалнята на Миран. Той се опитва да я обезвреди, но Гьонюл заплашва да се самоубие. Миран я прегръща и успява да вземе ножа.

Реян идва в съзнание и настоява веднага да си тръгне. Миран обаче отново я заключва. Азизе отива при Гьонюл и Султан и им нарежда да стоят далеч от момичето. Казва им да оставят нещата в нейните ръце.

Заключена в стаята на Миран, Реян разглежда снимки от детството му. Зехра звъни на мъжа си и го пита къде е дъщеря им.

Хазар й отвръща, че Реян е добре. Всички в конака се подготвят за изписването на Гюл от болницата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.