Тв новини

Утре (23-ти февруари) в „Мрежа от лъжи“ Дерин разбира, че


Дерин разбира, че Асия е в задния двор и отива там. Казва й да вземе сина си и да се махне от живота й и този на Волкан.

Асия я уверява, че не я интересува какво прави.

Докато е там, Дерин получава болки в корема и Асия я води в болницата, след това уведомява семейството й.

Гьонюл обвинява Асия, че е навредила на дъщеря й.

Деря казва, че Дерин и бебето са добре.

Невин, приятелката на Гьонюл, е там и разбира, че Дерин е бременна.

Асия казва, че трябва да се обадят и на бащата – Волкан.

Тургай подкрепя Асия и я изслушва.

Волкан пристига в болницата и обвинява Асия, че е наранила Дерин.

Тургай удря Волкан. Волкан казва на Асия, че ще вземе Али от училище и ще му каже всичко, което е направила. Ще му каже, че тя е престъпница.

Двамата тръгват за Али, но първа пристига Асия и го отвежда. Тя му казва, че с баща му се развеждат.

Въпреки че Али знае, че Волкан й изневерява, той я обвинява за всичко и й казва, че не иска да остане с нея след развода, иска да остане с баща си.

Асия е съсипана. Асия полудява, смятайки, че може да загуби сина си. Измисля план и вика Волкан в дома си.

Когато пристига Волкан, който си мислеше, че са претърпели инцидент, Асия го предизвиква да я удари, казвайки му, че е убила Али, защото е предпочел него. За да го убеди, му показва кичур от косата на Али.

Волкан губи контрол и блъска Асия, която си удря сериозно главата.

По-късно Али влиза и я намира тежко ранена. Волкан го прегръща, но Али се отказва от него след видяното. Отива при майка си.

Бахар и Мерт пристигат и викат линейка.

Волкан е арестуван. Адвокатът информира Асия, че Волкан е приел нейните условия за развода. Волкан получава и ограничителна заповед за 6 месеца.

Волкан излиза от затвора и вижда, че е загубил всичко.

Халюк посещава Асия и й признава, че се срамува от случилото се. Тя му казва, че няма да подава жалба срещу Дерин. Халюк й се извинява от името на дъщеря му.

Дерин, вече в напреднала бременност, е принудена да се справя сама. Финансовото й положение се влошава. В супермаркета разбира, че няма достатъчно пари в кредитната карта.

Отчаяна, тя иска помощ от баща си, моли го да даде шанс на Волкан, но Халюк й заявява, че не би дал шанс на човек, който харчи парите за образованието на сина си и който е способен да удари жена си пред сина си.

Дерин твърди, че Волкан не е способен на това. Халюк й заявява, че ще й помогне само ако остави Волкан. Дерин го обича много и не може да е далеч от него.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.