Тв новини

Утре (23-ти август) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Уплашена, Реян започва да разказва на Миран какво се е случило непосредствено след отвличането. Споделя му, че е чувала единствено дамски ток…

Миран води Реян на закуска на масата пред конака, където се е събрало цялото семейство. Гьонюл, Султан и Азизе се оттеглят демонстративно.

Елиф се свързва с Азат и го уведомява, че Реян е в конака и е добре. Азат е решен да се види с братовчедка си, но Елиф успява да го спре.

Миран дава обещание на Реян, че ще бъдат щастливи. Младежът казва на любимата си, че отива в офиса, а тя не скрива притеснението си, че ще остане сама в конака.

Азат се връща в чифлика и открива, че отново е разбрал последен за това, че Реян е била освободена. Младежът се нахвърля на семейството си и си тръгва съсипан…

Миран започва да разследва отвличането на Реян. Младежът открива, че колата му от нощта на покушението е изчезнала.

Миран веднага отива при Азизе, а тя се опитва да го убеди, че Хазар Шадоулу е виновен за всичко… Заставя го да му потърси сметка.

Малко по-късно Реян влиза в стаята на Азизе и й връчва доказателство, че именно тя е наредила отвличането й. Старата е шокирана.

Миран се обажда на Хазар и му казва, че е бил прав – Асланбей имат и друг враг, освен Шадоулу.

Азизе недоумява каква е бележката, дадена й от Реян. Девойката й обяснява, че похитителите й са й я дали, за да й я предаде. Азизе се страхува, че има враг, за когото не подозира…

Хазар казва на Миран, че от тук нататък трябва да действат заедно, за да защитят Реян.

Миран се свързва с Мелике и я кани в конака, за да се види с Реян.

Азат се обажда на Елиф и й казва, че трябва да се срещне с Реян на всяка цена. Джанер се опитва да спре приятеля си, но безуспешно.

Азизе наблюдава Султан и Гьонюл и започва да ги подозира…

Охранителят Махмуд докладва на Азизе, че е дочул разговор между Миран и Хазар, в който двамата планират обединение. Старата остава шокирана.

Миран тръгва след един от похитителите на Реян, но той успява да му се измъкне.

Махмуд извежда Азизе от конака. Госпожата отива на скалите с пистолет в ръка, който насочва срещу охранителя…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.